AgitatoR je napisal/-a:Pa saj, Celjani ste znani po tem da znate pociganit avto.
F U 2

Edit: Croma-kul projekt!
AgitatoR je napisal/-a:Pa saj, Celjani ste znani po tem da znate pociganit avto.
F U 2
f.taunus je napisal/-a:AgitatoR, tukaj te ne razumem. Na avto.net imaš precej teh avtov, pa nabavi enega in ga zrihtaj v original stanje, da bo tak kot iz tovarne.
Osebno se mi ta avto ne zdi vreden niti da bi evro vložil v njega, ampak ko odsluži je direkt za prešo. Če bo pa malo (po tvoje) ociganjen, pa zna postati zelo zanimiv.
eFxx je napisal/-a:Sami ste si krivi, kaj pa predstavljate take avte na tem forumu![]()
Drugače pa - strogo originalnost sam zagovarjam samo in izključno v primeru fejst redkih in eksotičnih starodobnikov in youngtimerjev, od starih genialnih Alf prek homologacijskih specialk do raznih gullwingov in podobne navlake. Take zadeve, včasih pogosta prevozna sredstva mnogoserijske proizvodnje; v serijskem stanju - sej so ok, ampak nič več kot to. To so poligoni za naše bolane duše, ustvarjalne ideje in igračke v katere se lahko vsedemo in se z njimi zabavamo. Menjava platišč in spuščanje podvozja je tukaj prej nuja kot izjema. Kogar tu boli neoriginalnost očitno ne razume poante te scene in je naprošen naj se nanjo niti ne ozira; članstvo za SVAMZ je slabih 50 eur letno pa naj hodi tja jest bograč na letna srečanja pa pametovat o neoriginalnosti pleha med sebi enako mislečimi.
eFxx je napisal/-a:Sami ste si krivi, kaj pa predstavljate take avte na tem forumu![]()
Menjava platišč in spuščanje podvozja je tukaj prej nuja kot izjema. Kogar tu boli neoriginalnost očitno ne razume poante te scene in je naprošen naj se nanjo niti ne ozira; članstvo za SVAMZ je slabih 50 eur letno pa naj hodi tja jest bograč na letna srečanja pa pametovat o neoriginalnosti pleha med sebi enako mislečimi.
sashs1 je napisal/-a:men se ne zdi drago... 150 plus 269... za tak set...
me matra da bi kupil te sedeže za v porša in jih dal preoblečt v leder od porša....
CockroaC je napisal/-a:sashs1 je napisal/-a:men se ne zdi drago... 150 plus 269... za tak set...
me matra da bi kupil te sedeže za v porša in jih dal preoblečt v leder od porša....
Res je .. ni drago.
Ma ja sej za 944 so itak audijevi bol original ko od poršeja :D
puste človeka da naredi iz svojega avta kar si je zamislil
cvito19 je napisal/-a:croma, kako boš "zaflikal" lufte med zadnjo klopjo in karoserijo? al boš kako drugo klop uporabu, ker tut nasloni se mi zdijo prenizki..?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov