grega983 je napisal/-a:Gledam pa tuhtam kk na tv vse fino fajn zgleda. Rihtajo npr. bremze, pa pokaže kako disk pa ploščice na eni strani zamenja, potem pa samo reče da se vaja ponovi še na drugi strani.
In potem se mi kolca ko pomislim da tist del o ponavljanju vaje pomeni še kak mesec dodatnega dela![]()
Dobr to rihtaš, za moje pojme si se celo preveč v detajle spustu oz je osnova hudo zdelana
grega983 je napisal/-a:V glavnem, napreduješ pa lepo.
Ma, jz sm za svojo delto porabu 1 delovni teden da sem ob pomoči brata naredil komplet novo zadnjo vezno steno in dno prtlažnika.
Trenutno na novo delam zadnja kolotka, zato pa pravim to o ponavljanju postopka.
To je ogromno dela, ki pa ga na koncu živa duša ne bo opazila. Vsak opazi da odšraufaš vrata (5 minut dela), koloteka oz kateregakoli drugega nosilnega dela karoserije pa nobeden ne opazi, kljub temu da tam pustiš dušo![]()
Mislim da bom 1x moral prit v tvoje konce pogledat to zadevšno v živo.
Je možno ?
Energetik81 je napisal/-a:Lisko, ko gledam te fotke, se sprašujem, ali ne bi bilo bolje da bi kar na novo zvaril skupaj komplet karoserijo. Saj bo več novega pleha kot starega.
Oziroma da bi lepo na novo naredil neko šasijo, potem pa nanjo postavil staro karoserijo z odrezano rjo.
Ali pa pač dobil nekje bolje ohranjen primerek.
dules je napisal/-a:živijo kar uredu delaš na zdajšnem projektu ampak kot vprašanje , en kup denarja in živcev vlageš v avto kateri je totalno pregnit , al ne bi raje poiskal kakšne bolj solidne petke ter tisto uštimal
đtud jest , sem zdrl že par avtov sam zarad tega ker je bilo brezveze jih obnavljat ker so bili preveč zgniti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov