VWBora je napisal/-a:Viden učeri pr Playi. Osebno najlepši predelan golf4 kar sm jih do zdj vidu, res vsaka častbi pršu pozdravt ampak se nism hotu lih dret čigave so celske tablce
pa čigava je tista golf5, kolega se zanima če bi trenutni lastnik prodou
AudiFreak je napisal/-a:Se opravičujem, če sem spregledal kje v temi, koliko konjev pa ima ta tvoj Golf, vsaj približno?
valle-leon je napisal/-a:Za ta denar jih na avto.net-u polno dobiš...
Ostalo na zs.
PS:
fitipaldi sorry za off..
CockroaC je napisal/-a:letnik pa prevoženi so pa res pomebni podatki pri na novo sestavljenem avtu ja ...
fitipalDDi je napisal/-a:Ja, smo se mal ustavili v BTC-jusam je bilo na avtu miljondvesto muh in ostalih ovir katere pobereš na avtocesti pri 130km/h
![]()
VWBora je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:letnik pa prevoženi so pa res pomebni podatki pri na novo sestavljenem avtu ja ...
in od kje nej bi men bla informacija da je ta auto biu na "novo" sestavljen? tkrt pr btcju sm ga prvič vidu .. svašta, kok so dons usi pametni![]()
fitipalDDi je napisal/-a:Sej to se ne gre za mojega GTI-ja ampak od vally-a MK5 GTI ... najbolje mu je poslati ZS pa se bosta vse zmenila
fitipalDDi je napisal/-a:Sej to se ne gre za mojega GTI-ja ampak od vally-a MK5 GTI ... najbolje mu je poslati ZS pa se bosta vse zmenila
VWBora je napisal/-a: svašta, kok so dons usi pametni![]()
gago je napisal/-a:Pozdravljen. Najprej naj pohvalim tvojega golfa, lepa ter temeljita predelava![]()
Imam pa eno butasto vprašanje glede tistega črnega golfa V. Kaj naj bi pomenilo na novo sestavljen in kaj naj bi to zajemalo? Se da mogoče kje prebrati o tem sestavljanju, kakor recimo tekom tvoje teme o tvojem?
Lp, Gašper
CockroaC je napisal/-a:ne samo danes ... jaz skos pametujem po forumu ...
R 34 GT-R je napisal/-a:Nočem niti vedet, kaj to pomeni pri bolj kompleksnih opravilih, če že branje dela take težave --> single task![]()
CockroaC je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Nočem niti vedet, kaj to pomeni pri bolj kompleksnih opravilih, če že branje dela take težave --> single task![]()
No ja svojih for še nea raim v istem stavku obrazlagat ...
CockroaC je napisal/-a:Dalec od tega da bi se buno ... ti se samo sprosti ...
fitipalDDi je napisal/-a:pa ... iz Kamnika čez Tuhinj pa mim Vranskega na AC proti Celjuker se mi ni dalo iz Kamnika vozit nazaja v Domžale da grem na AC.
No, še tole napišem, da naše AC sploh niso AC ampak en kolovoz .... sploh Lj. - Koper in tudi nazaj .. ni nič drugega kot gužva enih nesposobnih šoferjev ... vsi se jajcajo pa vozijo po prehitevalnem pasu med 80 in 105km/h ... pa to je za znoret ... kera gužva in keri nesposobni vozniki ... jest bi vsem kazni napisal ali pa jim pobral dol vinjete pa naj gredo na staro cesto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov