V času tapeciranja.

Strop po končani obnovi. Sledi montaža v vozilu.

lp
pugi405 je napisal/-a:O lepo lepo, najtežji del je dobiti strop iz in v vozilo, ter pritrditev... si pa verjetno spet delal z lepilom v spreju ane? Sam bo ful temen ambient... A ne?
pugi405 je napisal/-a:O lepo lepo, najtežji del je dobiti strop iz in v vozilo, ter pritrditev... si pa verjetno spet delal z lepilom v spreju ane? Sam bo ful temen ambient... A ne?
LinuxFuter je napisal/-a:Takle temen strop imajo vsi, ki imajo original M paket. No, v bistvu je komplet notranjost temna, na prejšnjih straneh je avtor že pokazal preoblačenje stebričkov.
grega983 je napisal/-a:Ah, vidim da maš preveč prostega časa in ne velja več on pregovor o bosi kovačevi kobili
dobek je napisal/-a:res lepo je tole izpadlo
zanima me edino, ko si govoril na prepariranem materialu na stebrickih....kako bi zdaj sprozilo te airbage, ko je nov tekstil lepljen preko...a stari ni bil nic perforiran?
nicjasno je napisal/-a:Koliko bi mi racunal za prevlect strop v mojem e30 touringu?
GT_Turbo17 je napisal/-a:Tole z armaturo mi ni preveč všeč, ker totalno razbije prehod iz armature na vrata...
ven0m je napisal/-a:nicjasno je napisal/-a:Koliko bi mi racunal za prevlect strop v mojem e30 touringu?
Ga boš dal v oranžno, da bo ličn z mačko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost