roberto-82 je napisal/-a:ja če si pa nebi kablov označu pa dvomim da bi jih sestavo v normalnem času
pametni pišejo a glupi pamtijo![]()
![]()
![]()
lepo napreduješ lp
Slicker je napisal/-a:pri svojem projektu se najbolj od vsega bojim urejanja instalacije in priklapljanje le te nazaj. ko bo moj fertik, bova lahko postavla enega ob drugem, glede na to da bosta zelo podobne barve in pa če bo vse po sreči podobna tudi po platiščih.
keep on good work!
Dariooo je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:ja če si pa nebi kablov označu pa dvomim da bi jih sestavo v normalnem času
pametni pišejo a glupi pamtijo![]()
![]()
![]()
lepo napreduješ lp
lih tko btw....ta avto ima relativno zelo malo kablov....tko da bi se znasu tudi ce nebi napisal itaq (mislim) naj bi vsak konektor sel le na en senzor oz enemu konektorju naj bi sedel le en konektor.....
Drugace lepo lepo....svaka cast
LP
Denii je napisal/-a:Sem bil prepričan da boš dal kable v plastične požirke ?
ElGato je napisal/-a:Denii je napisal/-a:Sem bil prepričan da boš dal kable v plastične požirke ?
Plastične požirke niso prava zaščita za kable... Vseeno morajo biti pod požirkami kabli zavarovani s tesa trakom....
Zato sem jih najprej zaščitil s tesa trakom, nato pa pridejo nekateri kabli, ki so bolj na vidnem mestu tudi v požirke...
ElGato je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:pri svojem projektu se najbolj od vsega bojim urejanja instalacije in priklapljanje le te nazaj. ko bo moj fertik, bova lahko postavla enega ob drugem, glede na to da bosta zelo podobne barve in pa če bo vse po sreči podobna tudi po platiščih.
keep on good work!
Ja, upam, da ju boma kdaj skupaj parkirala... Če ne prej v karlovacu 2010- da se neboš spet mimo pelal...
![]()
Barvi si bota res zelo podobni... Felne pa itak morš dat BBS... Sam ti boš mel pomoje več kot 6,5 J ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost