Monster Energy je napisal/-a:Nisem nikjer zasledil, kakšna je notranjost? Ker to mam pri avtih najraje! So zici usnjeni?

Monster Energy je napisal/-a:Nisem nikjer zasledil, kakšna je notranjost? Ker to mam pri avtih najraje! So zici usnjeni?
AudiFreak je napisal/-a:Lepo je vprašal, da ga zanima notranjost. Kje je tu problem? Pregledal sem temo in od 20 strani naprej pač ni avtor dal nobene slike notranjosti. Da pa sedeži v takem avtu kot je ta niso pomembni pa tudi ni res.
Spoštujem Courageovo mnenje, ampak meni gre že ful na živce, da vsi kopirate njegovo mnenje in to se pojavlja v vsaki prekleti temi.
.Dk. je napisal/-a:Navadite te se da so štajerci najbolj glasni jbg tak to je^^
_furby_ je napisal/-a:in po vsej tej debati jaz se vedno ne vem kaka je notranjost
sicer sem zasledil slike volana in prestavne rocke, ampak bi bilo lepse videt eno konkretno sliko notranjosti (sedezi so original GTI?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov