LaMike je napisal/-a:Fenomenalni sta obe 1-ki! Road trip pa je zmagal! Drugo leto me vzamete spet zraven.
dennis18 je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Fenomenalni sta obe 1-ki! Road trip pa je zmagal! Drugo leto me vzamete spet zraven.
Drugo leto greva mi2 z opli gor
xandrej je napisal/-a:Evo pohvale za projekt avto je v celoti lep!!! Bravo. Kaj bo naslednji projekt?
tristan01 je napisal/-a:A je kak T1 v projektu?
LP Tristan01
LaMike je napisal/-a:Fenomenalni sta obe 1-ki! Road trip pa je zmagal! Drugo leto me vzamete spet zraven.
abbe je napisal/-a:sj avto je super sam nevem kaj je poanta da ste ga tja pelal na prikoli?a ni poanta da se vozis z avtom?ne da ga prevazas okoli?
ElGato je napisal/-a:abbe je napisal/-a:sj avto je super sam nevem kaj je poanta da ste ga tja pelal na prikoli?a ni poanta da se vozis z avtom?ne da ga prevazas okoli?
Poanta je ta, da nam ga še ni uspelo registrirat...
abbe je napisal/-a:sj avto je super sam nevem kaj je poanta da ste ga tja pelal na prikoli?a ni poanta da se vozis z avtom?ne da ga prevazas okoli?
BoneS je napisal/-a:Slika z racko zmaga
Amadej je napisal/-a:nimam besed
TimiMB je napisal/-a:Si mogoče doma na Valvazorjevi ul.??? 14dni nazaj sem videl zlatega mk1 golfa, ko ste nekaj delali na njem zunaj.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov