ni v tem fora, sam vsi se neki na porabo pa bencin zadnje cajte zgovarjajo. Mam veliko fobijo na dizle, pomoje so me v nafto tunkal k sm bil mali.
abbe je napisal/-a:....ti mas pa vcash res take komentarje da se prou uprasam a si zdrav.....
abbe je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:jst delam 50.000 letno z 1.8T pa ne jokam, DIZLA NKOL !
ti mas pa vcash res take komentarje da se prou uprasam a si zdrav.
eno je met tunanga 1.8t na 300+ konjeu druge je pa met seriski 1.8t z nekim izpuhom pa nekim cipom da ma 190 ps.
tvoj avto deluje normalno nima lagga njegou dela samo na obratih in tak avto je tezko vozit vsak dan...s tem da ce mas ti dobr cip ti kuri 8l njemu pa 14.ce bi teb kuru 14 bi se jaz vprasal a bi vseeno delal s tem avtom 50.000 km na leto..
ninjeti je napisal/-a:abbe je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:jst delam 50.000 letno z 1.8T pa ne jokam, DIZLA NKOL !
eno je met tunanga 1.8t na 300+ konjeu druge je pa met seriski 1.8t z nekim izpuhom pa nekim cipom da ma 190 ps.
tvoj avto deluje normalno nima lagga njegou dela samo na obratih in tak avto je tezko vozit vsak dan...s tem da ce mas ti dobr cip ti kuri 8l njemu pa 14.ce bi teb kuru 14 bi se jaz vprasal a bi vseeno delal s tem avtom 50.000 km na leto..
Mogoče pa je htel povedat da ma on ogromno €€€ in da mu je mala malca take stroške plačevat
croma_man je napisal/-a:jst delam 50.000 letno z 1.8T pa ne jokam, DIZLA NKOL !
eleksis je napisal/-a:Pa se ti izplača menjava iz benza na dizl?
ma 1.8T tako porabo da ni za vsak dan
pinny je napisal/-a:upam da so to le platišča za pozimi, ker so prou nagravžna proti unim prej
pinny je napisal/-a:Meni se pa to da človek menja mašino, pa tud če 3x na leto ne zdi nč pretreslivga, pač kakor mu paše, že ve kaj počne, verjetno pa je nebi menjal če tega nebi sam naredil, da bi mogu komu to vse plačat
R 34 GT-R je napisal/-a:Auspuh maš prevelik za traktor
pinny je napisal/-a:A to pa nisi razmišlu da bi zmontiral plin, pa neb blo treba mašine menat?
ninjeti je napisal/-a:abbe je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:jst delam 50.000 letno z 1.8T pa ne jokam, DIZLA NKOL !
Mogoče pa je htel povedat da ma on ogromno €€€ in da mu je mala malca take stroške plačevat
CockroaC je napisal/-a:
Ce kupis alessio prodas bbs ... ves da se nabere pocasi![]()
croma_man je napisal/-a:jst delam 50.000 letno z 1.8T pa ne jokam, DIZLA NKOL !
croma_man je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:
Ce kupis alessio prodas bbs ... ves da se nabere pocasi![]()
to mi trenirkar reče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov