Manfred je napisal/-a:Vrhunsko lep izdelek
Hvala lepa.
Manfred je napisal/-a:Vrhunsko lep izdelek
VW T4 je napisal/-a:odlično![]()
Koliko se ti pa usnje razteguje? Koliko krajšo prevleko narediš, da se potem lepo napne na volan? Sam sem tudi naredil en volan, vendar je bilo precej slabše usnje in sem naredil prevleko kar 10cm krajšo kot je obseg volana, saj se je potem lepo raztegnila na volan. Ubistvu na dolgo sprašujem, če se tvoje kvalitetnejše usnje manj razteguje
Beri je napisal/-a:Kje oz kdo ti je to delal
Tilen18 je napisal/-a:vrhunski izdelki! kako dolgo je stranka brez avta?
Manfred je napisal/-a:Jaz si bom kar volan malo strgal samo, da ti ga bom lahko dal v obnovo
Hec ampak res res lepi izdelki izpod tvojih rok !
LP
wikka je napisal/-a:pozdravljen bunny01,
vidim, da si pravi profi, pri preoblačenju volanskih obročev... saj sem ti hotel na ZS pisati pa ne morem, češ da moram prej sodelovati pri nekaj postih... skratka, tudi sam bi imel za preobleči par delov od mojega Volvota S80 T5 letnik 1999, in sicer:
- okrasne letve na levi in desni strani vetrobranskega stekla (original tkanina se zaradi let in vročine lupi)
- okrasni pokrovi nad glavo voznika in sovoznika, tam kjer se izvleče varnostni pas (original tkanina se lupi)
- naslon za roko (skaj je že povsem oluščen)
- manšeta prestavne ročice (enako kot naslon za roko)
če potrebuješ ti vse poslikam, pa da mi magari poveš, če bi mi ti lahko to naredil, lahko me kontaktiraš na ZS.
hvala!
lp marko
strajnarR je napisal/-a:Tale strop, vsaj po slikah je ratal odličnoVsa čast za trud!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost