C4V4L13R je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2576820&show
je to tvoje?
email je že pravi....
C4V4L13R je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2576820&show
je to tvoje?
dencor je napisal/-a:jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
clovek si nemore kupit a8 pa si je neredo svojo ljudsko verzijo A8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dencor je napisal/-a:jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dej prosim te ne pametuj.Kje ti vidis tu podobnost s senatorjevo masko?V samo predelavo se ne bom vtikal,moram pa priznat,da mi je izvabila solze na oci.tristan01 je napisal/-a:dencor je napisal/-a:jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao meni. Če bi malo poznal opla, bi vedel da je imel podobno masko tudi Opel Senator, vendar je za večino članov takšen avtomobil prestar da bi ga poznali. Konec koncev pa človek se je lotil narediti predelavo po svojem okusu in ne zato da kopira A8. A8 ima danes že vsak ki lahko prišpara par tisočakov za njegov nakup.
Lp Tristan01
dms je napisal/-a:Dej prosim te ne pametuj.Kje ti vidis tu podobnost s senatorjevo masko?V samo predelavo se ne bom vtikal,moram pa priznat,da mi je izvabila solze na oci.tristan01 je napisal/-a:dencor je napisal/-a:jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao meni. Če bi malo poznal opla, bi vedel da je imel podobno masko tudi Opel Senator, vendar je za večino članov takšen avtomobil prestar da bi ga poznali. Konec koncev pa človek se je lotil narediti predelavo po svojem okusu in ne zato da kopira A8. A8 ima danes že vsak ki lahko prišpara par tisočakov za njegov nakup.
Lp Tristan01
Bi samo to pripomnil.Avto,v takem stanju ni vreden toliko.Zal.Sicer zagovarjam trditev,da je avto vreden kolikor ga pac prodajalec ceni,ampak oglas,na katerem je nek hibrid med oplom in audijem,zaprasen do amena,z odprto zadnjo sipo,kar mi da samo misliti kaksen je znotraj(pa ceprav se mogoce motim),s trditvijo,da je motor u nulo(saj so vsi na avto.netu) mi ravno ne deluje kot nek oglas,ki bi bil money maker.
Se mi zdi,da bos moral kar dokoncati ta projekt.
lenivec je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:dencor je napisal/-a:jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prijalej zdaj pa ti bom nekaj povedal,ker vidim da nimaš pojma o tuningu!Audia A8 si lahko danes kupi že čisto vsak in če bi jaz hoto audija si komot kupim tri take audije jasno!Itak pa ti je brezzveze razlagat zakaj sem dal Audi look masko v omego.
lol ti tut nimaš pojma o tuninguker to je stajling
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost