Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po feb 02, 2009 5:45 pm

C4V4L13R je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2576820&show
je to tvoje?

email je že pravi....

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po feb 02, 2009 6:50 pm

iz opla si htel A8 nardit ?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po feb 02, 2009 8:16 pm

jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?

:o

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po feb 02, 2009 10:13 pm

C4V4L13R je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2576820&show
je to tvoje?

Moje. Nimam več časa za omego pa sem se odločil da gre od hiše!Cena je na podnu kok je mene stala za tok jo dam naprej.Če se pa slučajno nebo prodala pa bo kar še dalje pokrita z folijo.Enkrat že bo! :D
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Po feb 02, 2009 11:26 pm

Škoda.

Se pravi 10eur :D.

Srecno, pa upam da si bos nasel cajt, da jo porihtas do konca.

Lp,
D
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši To feb 03, 2009 12:22 am

Škoda da prodajaš..no sej maš napisano zakaj..drugače zgleda prav hud ;)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Sr feb 04, 2009 9:59 am

gaši je napisal/-a:Škoda da prodajaš..no sej maš napisano zakaj..drugače zgleda prav hud ;)

Brezzveze da to doma stoji!Seveda cena ni zadnja možne so tu menjave!če kdo hoče tuning avto ima zdaj super priložnost! :D
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Če feb 05, 2009 12:02 am

Najlepša omega kar sem jih kdajkoli videl :shock: ubijalska je :shock:

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Če feb 05, 2009 7:47 pm

o škoda ker si tole nehal rihtat. Tole bi pa z veseljem gledal še naprej. Upam, da tist ki bo kupu tole zrihta zadevo do konca in to tud sk+likovno predstavi.
GQ

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Če feb 05, 2009 9:20 pm

gepl83 je napisal/-a:o škoda ker si tole nehal rihtat. Tole bi pa z veseljem gledal še naprej. Upam, da tist ki bo kupu tole zrihta zadevo do konca in to tud sk+likovno predstavi.

Saj prodaja se samo do konca februarja če se ne proda ostane doma in se nardi do konca

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Če feb 05, 2009 9:26 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: clovek si nemore kupit a8 pa si je neredo svojo ljudsko verzijo A8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Če feb 05, 2009 9:50 pm

dencor je napisal/-a:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: clovek si nemore kupit a8 pa si je neredo svojo ljudsko verzijo A8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prijalej zdaj pa ti bom nekaj povedal,ker vidim da nimaš pojma o tuningu!Audia A8 si lahko danes kupi že čisto vsak in če bi jaz hoto audija si komot kupim tri take audije jasno!Itak pa ti je brezzveze razlagat zakaj sem dal Audi look masko v omego.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Če feb 05, 2009 9:52 pm

Pa še nekaj pri audiju še niso iznašli A8 karavan verzije!Tako da :pray: bodi tiho

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe feb 06, 2009 11:41 am

dencor je napisal/-a:

Jao meni. Če bi malo poznal opla, bi vedel da je imel podobno masko tudi Opel Senator, vendar je za večino članov takšen avtomobil prestar da bi ga poznali. Konec koncev pa človek se je lotil narediti predelavo po svojem okusu in ne zato da kopira A8. A8 ima danes že vsak ki lahko prišpara par tisočakov za njegov nakup.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

dms
Novinec

Napisal/-a dms So feb 07, 2009 5:24 am

tristan01 je napisal/-a:
dencor je napisal/-a:

Jao meni. Če bi malo poznal opla, bi vedel da je imel podobno masko tudi Opel Senator, vendar je za večino članov takšen avtomobil prestar da bi ga poznali. Konec koncev pa človek se je lotil narediti predelavo po svojem okusu in ne zato da kopira A8. A8 ima danes že vsak ki lahko prišpara par tisočakov za njegov nakup.

Lp Tristan01
Dej prosim te ne pametuj.Kje ti vidis tu podobnost s senatorjevo masko?V samo predelavo se ne bom vtikal,moram pa priznat,da mi je izvabila solze na oci.
Bi samo to pripomnil.Avto,v takem stanju ni vreden toliko.Zal.Sicer zagovarjam trditev,da je avto vreden kolikor ga pac prodajalec ceni,ampak oglas,na katerem je nek hibrid med oplom in audijem,zaprasen do amena,z odprto zadnjo sipo,kar mi da samo misliti kaksen je znotraj(pa ceprav se mogoce motim),s trditvijo,da je motor u nulo(saj so vsi na avto.netu) mi ravno ne deluje kot nek oglas,ki bi bil money maker.
Se mi zdi,da bos moral kar dokoncati ta projekt. ;)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So feb 07, 2009 7:08 am

DMS:ko bos ti iznajdu poliester pa kit.kateri se ne kadi.da bo avto skoz cist,in ko ma proton freak tolko casa dabo za vsako brusenje pucal avto.pol bos ti driftal z sfrizirano gozdno macko.mislim kake komentarje sukas,da cloveka srat prime :? zdj edin ce si ti tolko bolj napreden,pa stajlas avte z voskom,da ni treba nc brusit da sm topis pa grejes :D :D

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) So feb 07, 2009 8:45 am

dms je napisal/-a:
tristan01 je napisal/-a:
dencor je napisal/-a:

Lp Tristan01
Dej prosim te ne pametuj.Kje ti vidis tu podobnost s senatorjevo masko?V samo predelavo se ne bom vtikal,moram pa priznat,da mi je izvabila solze na oci.
Bi samo to pripomnil.Avto,v takem stanju ni vreden toliko.Zal.Sicer zagovarjam trditev,da je avto vreden kolikor ga pac prodajalec ceni,ampak oglas,na katerem je nek hibrid med oplom in audijem,zaprasen do amena,z odprto zadnjo sipo,kar mi da samo misliti kaksen je znotraj(pa ceprav se mogoce motim),s trditvijo,da je motor u nulo(saj so vsi na avto.netu) mi ravno ne deluje kot nek oglas,ki bi bil money maker.
Se mi zdi,da bos moral kar dokoncati ta projekt. ;)

Prvič si preberi celo temo pa boš videl v kakšnem stanju je motor!Pol pa dalje bluzi!Slika je iz časa predelave zato je tudi avto umazan!In vsak ki predeluje avte ne (tomos avtomatike kot verjetno ti) ve da se notranjost zmontira ven,da se pred barvanjem poberejo ven tudi šipe!Zato mi ne ti o neki vrednosti avta,ker je cena realna bodi raje tiho!
Sicer pa čakam slike kakega tvojega izdelka!Dokler ga nimaš bodi raje tiho in ne piskaj.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So feb 07, 2009 8:59 am

Da ne bo prišlo do kregarije....prosim vas.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) So feb 07, 2009 1:13 pm

lenivec je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:
dencor je napisal/-a:

Prijalej zdaj pa ti bom nekaj povedal,ker vidim da nimaš pojma o tuningu!Audia A8 si lahko danes kupi že čisto vsak in če bi jaz hoto audija si komot kupim tri take audije jasno!Itak pa ti je brezzveze razlagat zakaj sem dal Audi look masko v omego.

lol ti tut nimaš pojma o tuningu :) ker to je stajling ;)

No vsi vemo zakaj se gre!(kateri se pač ukvarjamo z tem)
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost