lenivec je napisal/-a:pozimi ko so ceste sveže nasoljene in glih rahlo rosi ali sneži ni šanse da nardiš več kot 10 km brez šob.
Preverjeno! Sem šel letos 2. januarja na primorsko sem 4l witrexa skuril (100% mešanica)

lenivec je napisal/-a:pozimi ko so ceste sveže nasoljene in glih rahlo rosi ali sneži ni šanse da nardiš več kot 10 km brez šob.
ElGato je napisal/-a:Je res, da so šobe zelo uporabne, ampak pač če se odločiš za styling avtomobil, je včasih potebno, da se določenim stvarem odpoveš, pač zaradi lepšega
MacTron je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:Je res, da so šobe zelo uporabne, ampak pač če se odločiš za styling avtomobil, je včasih potebno, da se določenim stvarem odpoveš, pač zaradi lepšega
Ze res... ampak bi se lahko odlocil za varianto 6n2 katera ima to pod robom motornega
pokrova (cisto pri koncu) vendar se vedno skrito... vidi se le pravokotno prsilo.
Varnost je le varnost pa naj bo styling za taksne stvari bolj predviden... oz. ce se ze
predeluje se lahko poisce tudi drugacne poti.
ElGato je napisal/-a:No glede šob se ne moremo pogovarjati o varnosti - ker nimajo za
mene nič z varnostjo. Mislim da so tu druge stvari bolj pomembne. Avto če ima šobe ali jih nima, je še vedno izpraven!
MacTron je napisal/-a:Nisem rekel da s tem ko nimas sob avto ni izpraven ...dal sem ti le idejo oz. predpostavil
s tem tudi varnost, ki si jo precej cudno dal na stran... namrec verjetno se ne spomnis
ali pa se nisi dlje vozil za kaksnim avtobusom, tovornjakom/šleparjem... kateri ti na
vetrobran zmecejo vso mozno svinjarijo in s tem ko veselo brises ustvaris se film.
Na vsak kilometer ali pa se manj pa ne bos hodil ven in cistil vetrobran... vendar se
scenarij se lahko se poslabsa ce si v koloni in nimas kje ustavit poleg tega se ti se mudi
in pomoznosti imas se prazno posodo za pranje... torej je malce pomembna varnost.
abbe je napisal/-a:moral bi ga dat un stran za bencin nalivat,pa cevi tko pelat da tocis gorivo skozi ptrljaznik,al pa kokr mjao eni da se luc kao avtomatsk vn premakne pa poj tm tankas...
sam predlog dam
abbe je napisal/-a:moral bi ga dat un stran za bencin nalivat,pa cevi tko pelat da tocis gorivo skozi ptrljaznik,al pa kokr mjao eni da se luc kao avtomatsk vn premakne pa poj tm tankas...
sam predlog dam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost