Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Sr mar 10, 2010 9:45 pm

Courage™ je napisal/-a:
mucek21 je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
_BANDIT_ je napisal/-a:Ta avto je nenormalno pregnit. Sej sploh nikjer več ni cel, to je totalni crap.

no pol model, začen en projekt, sam seveda tak kot vsi slovenci kot so, zakaj vlagat v nek star avto, to je sam rja in nič na konc vreden. sam bla bla bla bla bla, dej človek naredi kaj, prestavi tule na net! kaj si ti v življenju sam naredil, z svojim veseljem z svojim kešom. dej nam pokaž kaj si ti že ustvarju v avtomobilizmu!??
prosim pokaž mi!

Hahahahahaha, daj model ne brukaj se prosim te. Ce je kdo kakega amerikanca presraufal v nulo je to _BANDIT_,

koker boš reku model

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr mar 10, 2010 10:24 pm

mucek21 je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:samo res kaj tebi ni jasno :)
avto ma totalno gnil podn, ti pa da ni rje...

in ne primerjaj naših razmer in njihovih. avto je iz suhega podnebja, pri nas pa pozimi bolj soljeno kot, da bi ga v morje potopil

ka se pa buniš??? dej začen en projekt ustvarjat, pa pol posluš bedake ko so sam fouš, da ne morjo sami kej takega delat. koker vidim tud iz avatarja pa tak voziš sam neko starino sfukano. folk zadržte se bednih komentarjev! poglej mal tv, ka tm folk vse rihta še bolj gnil kot tole pa pride na konc lepota ven, to kar je tuki rje ni proti unim še nič.

_BANDIT_ je napisal/-a:Ta avto je nenormalno pregnit. Sej sploh nikjer več ni cel, to je totalni crap.

no pol model, začen en projekt, sam seveda tak kot vsi slovenci kot so, zakaj vlagat v nek star avto, to je sam rja in nič na konc vreden. sam bla bla bla bla bla, dej človek naredi kaj, prestavi tule na net! kaj si ti v življenju sam naredil, z svojim veseljem z svojim kešom. dej nam pokaž kaj si ti že ustvarju v avtomobilizmu!??
prosim pokaž mi!

Spet nekdo s TV znanjem :EE !! Vidiš, lenivec? Tvoj avto je sfukana starina, tale camaro je pa, kot nov proti tvojemu :har
_BANDIT_ no pokaži svojo turbo katrco!! :rofl

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr mar 10, 2010 10:50 pm

mucek21 je napisal/-a:sam bla bla bla bla bla, dej človek naredi kaj, prestavi tule na net! kaj si ti v življenju sam naredil, z svojim veseljem z svojim kešom. dej nam pokaž kaj si ti že ustvarju v avtomobilizmu!??
prosim pokaž mi!

:rofl

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če mar 11, 2010 7:19 am

Ne sam uni na TV res obvladajo. Pripeljejo en totalno sfookan in pregnit avto (ki so ga našli v Berney-evem svinjaku zasutega z gnilim krompirjem) v delavnico in začnejo delat na njem. Medtem, ko si mucek skuha kavico in prižge en čik, majo uni tam že razstavljenega pol avta. Potem, ko se še dvakrat popraska po riti, oni že pošvasajo cel poden, se vmes 2 x skregajo in stepejo ampak še vseeno je avto že v šprickitu.
Sledi še izdelava in vgradnja notranjosti in badass audio/video sistema z vsaj 3 plazmami, to majo narejeno medtem, ko mucek priča z mamico po telefonu. Sledi še 2 min paint joba in že naslednji trenutek so zmagovalci šova. A ni to kul. Cel avto napedenajo u nulo v eni urci.
Pa še reklame majo vmes. ;)
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Če mar 11, 2010 7:29 am

mislim, da bi bilo lahko dovolj offtopica... ;)

Jaz verjamem in za nekatere na tem forumu vem, da ste majstri in resni poznavalci avtov. Ampak dajte se enkrat prepustit toku, se verjetno pustit presenetit... Mogoče bo pa ded presenetil in bo avto zrihtal tako kot se zagre - kljub temu, da je avto požrt. sicer sam sem videl že tud bolj gnile avte po podu - pa se rihtajo. razni uno turboti, ki od podna niso imeli nič in se danes ponosno bohotijo po cestah. V tujini seveda...

Tako, da se da tut tak avto poštimat, če imaš voljo, čas in denar. Glede na to, da bi lahko dobil boljšega in lepšega - kaj pa če lastniku tak avto ne bi bil iziv. in hoče iz pravega crapa, kot pravite - naredit nekaj res dobrega. Zakaj vedno vse obsojate. veselite se raje takih projektov in raje kaj pametnega svetujte kako pa kaj naj si začne z obnovo, ko ste večina dosti vešči tem. Raje vidim, takle projekt kot pa rižote s katerimi najstniki nabijajo gaz čez mesto na šipi pa kitajske črke za katere ne ve kaj pomenijo. ko mu pa prevedeš da mu piše restavracija se pa smeji. no, bistvo je to da ne bodimo vedno takšni, da pri vsaki predstavitvi duvamo ven svoje znanje pa kaj bi lahko kdo boljše naredil ampak podpiramo projekte, ki so že sami po sebi zanimivi..s svojim znanjem pa svetujmo oz. ponudimo pomoč če kaj ne bi vedel. sploh tisti ki imate amerikance malo bolj natuhtane! :)

Samo predlog , da se tema pogovora v tej temi obrne v drugo smer, kot pa v kreganje kdo je na forumu več nardil pa kaj ma. Vsak ma pač svoje - vsak si je vse ustvaril sam s svojim denarjem. Mnenja so itak dobrodošla takšna in drugačna - ampak ne da se potem uporabniki ki s projektom nimajo nč - kregajo med seboj.

Drugače pa zanimiv projekt - zanima me kako se bo izšlo in ga spremljam 100%.

LP Tilen
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če mar 11, 2010 8:36 am

@GT_Turbo17
Saj to kar si napisal ti v bistvu dam čist prav.
Bo pa lastnik camarota potreboval res veliko volje, da bo dokončal ta projekt. Jaz mu sicer želim uspeh, vendar sem prepričan, da bo to zelo težaven projekt. Za začetek pa bi mu svetoval naj se najprej na popravilo pleha spravi ne pa na tapiciranje sedežev.

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 Če mar 11, 2010 1:10 pm

mucek21 je napisal/-a:

prosim pokaž mi!

MA LOL!!!
2 litres is a drink size, not an engine!!!

77 chevy malibu classic 305 v8

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Če mar 11, 2010 3:23 pm

cruiser1 je napisal/-a:@GT_Turbo17
Saj to kar si napisal ti v bistvu dam čist prav.
Bo pa lastnik camarota potreboval res veliko volje, da bo dokončal ta projekt. Jaz mu sicer želim uspeh, vendar sem prepričan, da bo to zelo težaven projekt. Za začetek pa bi mu svetoval naj se najprej na popravilo pleha spravi ne pa na tapiciranje sedežev.

Se strinjam, vendar predno ne bo dokončana garaža kot je treba, popravila pleha ne bo, oz se ga ne morem lotit. Zato pač delam trenutno stvari kot so sedeži, felne in ostale malenkosti, ki jih lahko delam v hiši...

Nikjer pa nisem napisal, da bo malo poflikan in končan v enem tednu - beri: da bo malo dela. Se zavedam koliko dela bo še potrebnega, da ga bom spravil v red. Sem že na začetku napisal, da bo to večletni projekt.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten So mar 20, 2010 1:36 pm

Zame si totalen car. Spoštujem take ki `rešijo` pregnito rariteto, ki bi drugače končala v stiskalnici ali pa dokončno zgnila pod milim nebom ali kakim kozolcem. Kakšen bolje ohranjen primerek pa ostane za tiste z MORDA manj volje, časa, živcev, denarja, znanja, ali z drugimi višjimi cilji.... kakorkoli pač vsakemu svoje važno da se ohranja legende :) Vsakega je škoda ker po mojem mnenju tako vzdržljivih, preprostih in hitrih avtov ne bojo več delali.

Srečno pri projektu in kapo dol 8) Ponavadi je trud poplačan že takoj ko vžge in greš prvi testni krog odpeljat!

lp

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman Ne mar 21, 2010 7:13 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:LOL!

A bi res rad vedel?

BTW: Takle avto se lotit pedenat je strel v prazno. Kot so povedali že prej, se najde en primerno ohranjen primerek (ne pa totalno razpadla krepenina, kot je tale) in se ga potem obnovi, in je potem nekaj vreden.
Ti pa še lepo glej naprej razne USA oddaje, kjer v 1 uri nardijo iz totalnega šita nov avto. Moraš pa vedet, da tam dela na avtu cela ekipa, ki je dobro plačana za tisti nastop, delajo ne eno uro, kolikor je oddaja ampak par tednov in seveda imajo vse dele na razpolago v shopu cez cesto, če pa ne tam, pa overnight shipping po celi USA. Pr nas je to znanstvena fantastika.
In vem, da je dečko iz Mehike in bo tam lažje dobil dele. Bi pa tudi precej lažje dobil primeren avto za obnovo in takle crap, ki je samo še za sprešat. ;)

vem da tale bandit veliko ve, sem bral na drugem forumu kjer ga zelo spoštujejo in bo potem že nekaj na tem, pa tudi vem da ni niti malo mislil koga užalit ampak včasih resnica boli.

je pa res da vsaka čast temu tipu ki se tega loti, bi bilo pa dobr tud dopisat kake možnosti ima za obnovo- deli delavnica.. in predvsem denar, tist ko gledamo obnovo po tv je ena sama reklama da naivneži res mislijo da lahko pred bolkom obnovijo bilo kaj.

Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 Ne mar 21, 2010 10:39 pm

Jackal81 veliko zadovoljstva in veselja pri obnavjlanju avta ti zelim, ter seveda vztrajnosti in volje ;) Tut jest mam željo da bi se kdaj lohk lotu cesa tazga ker so mi ti starejsi ameriski muscle cars res zlo usec.
Honda=stroj !!! I love to drive her ...
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov