mislim, da bi bilo lahko dovolj offtopica...
Jaz verjamem in za nekatere na tem forumu vem, da ste majstri in resni poznavalci avtov. Ampak dajte se enkrat prepustit toku, se verjetno pustit presenetit... Mogoče bo pa ded presenetil in bo avto zrihtal tako kot se zagre - kljub temu, da je avto požrt. sicer sam sem videl že tud bolj gnile avte po podu - pa se rihtajo. razni uno turboti, ki od podna niso imeli nič in se danes ponosno bohotijo po cestah. V tujini seveda...
Tako, da se da tut tak avto poštimat, če imaš voljo, čas in denar. Glede na to, da bi lahko dobil boljšega in lepšega - kaj pa če lastniku tak avto ne bi bil iziv. in hoče iz pravega crapa, kot pravite - naredit nekaj res dobrega. Zakaj vedno vse obsojate. veselite se raje takih projektov in raje kaj pametnega svetujte kako pa kaj naj si začne z obnovo, ko ste večina dosti vešči tem. Raje vidim, takle projekt kot pa rižote s katerimi najstniki nabijajo gaz čez mesto na šipi pa kitajske črke za katere ne ve kaj pomenijo. ko mu pa prevedeš da mu piše restavracija se pa smeji. no, bistvo je to da ne bodimo vedno takšni, da pri vsaki predstavitvi duvamo ven svoje znanje pa kaj bi lahko kdo boljše naredil ampak podpiramo projekte, ki so že sami po sebi zanimivi..s svojim znanjem pa svetujmo oz. ponudimo pomoč če kaj ne bi vedel. sploh tisti ki imate amerikance malo bolj natuhtane!
Samo predlog , da se tema pogovora v tej temi obrne v drugo smer, kot pa v kreganje kdo je na forumu več nardil pa kaj ma. Vsak ma pač svoje - vsak si je vse ustvaril sam s svojim denarjem. Mnenja so itak dobrodošla takšna in drugačna - ampak ne da se potem uporabniki ki s projektom nimajo nč - kregajo med seboj.
Drugače pa zanimiv projekt - zanima me kako se bo izšlo in ga spremljam 100%.
LP Tilen