grega983 je napisal/-a:Šment. Skor si na istem z rjo ko jz. Jz mam sam srečo da spredi pa ni niti mal rjava
To sem že tudi jaz ugotovil, po tvojih slikah sodeč

Spredaj je pa samo problem, ker so ga slabo popravili, in je sedaj taka kakršena je

grega983 je napisal/-a:Šment. Skor si na istem z rjo ko jz. Jz mam sam srečo da spredi pa ni niti mal rjava
lancia hf je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Šment. Skor si na istem z rjo ko jz. Jz mam sam srečo da spredi pa ni niti mal rjava
To sem že tudi jaz ugotovil, po tvojih slikah sodečČeprav si na boljšem, saj je tvoja starejša, vprašanje kašna bi bila, če bi toliko časa čakal.
![]()
Spredaj je pa samo problem, ker so ga slabo popravili, in je sedaj taka kakršena je
Če je volja je tudi denar, saj pri takih in podobnih avtomobilih je dovolj samo volja, denar je pa itak pomenben samo za tiste, ki se vozijo na lizing :P Wink
primozek68 je napisal/-a:Ravno pri ličariji nimaš kaj caharint, najceneje je v 99% tudi najslabše, pod kozolcem ga znam tudi jaz pihnt. Rajši še malo počakaj, navsezadnje si sam rekel:Če je volja je tudi denar, saj pri takih in podobnih avtomobilih je dovolj samo volja, denar je pa itak pomenben samo za tiste, ki se vozijo na lizing :P Wink
Zato ga bom tudi sam zbrusil, in na grobo pokital, ker so kolegu za 300€ avtomobil cel "podrli" pokitali, poštrihali in sestavli.
Posledice pa so: Da je bil zelo slabo pobrušen, in rja spet počasi prihaja na plan. Glede barvanja je pa avtomobil 1A pobarvan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov