Nova postavitev armaturne plošče...

ven0m je napisal/-a:S kakšno tkanino si to prekril luknje v armaturni preden si začel nanašat poliester? Sklepam, da nekaj propustnega, da je še smola skozi piknila?

fitipalDDi je napisal/-a:Dej mi povej, a kit (kateri) prime tudi direkt na plastiko (ala konzola golf 4 - ko je neki kao gumirana - taka hrapava) ker sploh ne vem kaj naj pri sebi naredim. Najraje bi jo polimal v karbon sam ne vem če bo prijelo in če bo šlo ko je toliko vogalov ... ostana pa pol samo še barvanje ... ali pa če jo kr tebi prinesem in mi jo zrihtaš do konca
Drugače pa svaka čast da ti uspe v takšni delavnici narediti tako lepo vse skupaj ... jest bi ze zdavnaj pop***
nightmare je napisal/-a:fitipalDDi je napisal/-a:Dej mi povej, a kit (kateri) prime tudi direkt na plastiko (ala konzola golf 4 - ko je neki kao gumirana - taka hrapava) ker sploh ne vem kaj naj pri sebi naredim. Najraje bi jo polimal v karbon sam ne vem če bo prijelo in če bo šlo ko je toliko vogalov ... ostana pa pol samo še barvanje ... ali pa če jo kr tebi prinesem in mi jo zrihtaš do konca
Drugače pa svaka čast da ti uspe v takšni delavnici narediti tako lepo vse skupaj ... jest bi ze zdavnaj pop***
Mislm, da lepše varjante kot je predstavljena na zadnji strani v B3yBo-vi temi ne boš našel.

ElGato je napisal/-a:Obstaja tudi kit za plastiko, ampak je precej drag... Drugače pa še obstaja tudi posebni silikon, ki ko se strdi postane kot ABS plastika in ga lahko tudi brusiš oziroma oblikuješ... Lahko ga tudi barvaš... Tudi z navadnim kitom, bi moglo biti OK, saj če prav mislim, se gre za kr dokaj trdo plastiko... Glede tega, da ti jaz pri tem pomagam tudi lahko...![]()
Hvala... Včasih ko se mi kaj polije, pa ko delam s poliestrom si mislim, da bi bilo boljše, če bi bil v stari garaži... Zdaj moram bolj pazit, na take zadeve...
fitipalDDi je napisal/-a: jest bi imel takšno delavnico kakršni imajo uni fantje iz filma Tokyo drift![]()

fitipalDDi je napisal/-a:Aha, imaš že novo delavnico ... colljest bi imel takšno delavnico kakršni imajo uni fantje iz filma Tokyo drift
![]()
Drugače pa jest sem ze vdelal 2 števčka v kozolo pred menjalno ročico, tam kjer je original pepelnik in sicer za 2x 65mm boost in pritisk olja ... vse sem že tudi skital in zbrusil (poliesterski kit) to je nekako OK ... ob ročno sem vdelal konzolo za stikala (dvig stekel) tudi OK ... sedaj pa je to treba samo še na fino pripravit in pobarvat ... to me pa jezi de ne bom naredil kero skropocalo ... iz kje pa si ti? Bom dal pol zvečer slike gor da vidiš kaj sem že naredil in se pol kaj zmeniva
CockroaC je napisal/-a:fitipalDDi je napisal/-a: jest bi imel takšno delavnico kakršni imajo uni fantje iz filma Tokyo drift![]()
Ja ja vem oftopic sem .. se dobro da ni vec kartonov![]()
.. evo ce smo ze pri garazah.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov