bunny01 je napisal/-a:Nisem nikoli delal s tem materialom,tako,da ne vem kako bi se obneslo na volanu.Probati je treba marsikej ne
baje se tezje prilagodi. svojga volana pa glih nebi dajal za poskusnega zajcka

bunny01 je napisal/-a:Nisem nikoli delal s tem materialom,tako,da ne vem kako bi se obneslo na volanu.Probati je treba marsikej ne
bunny01 je napisal/-a:V tem primeru ti svetujem, da se oglasiš do ljudi - tapetnikov, ki dejansko živijo od tega kar delajo in izraziš želje tam in sem v tem primeru prepričan, da ti bodo to tudi uresničili. Plačal boš debel znesek, ampak boš imel volan, ki si ga želiš samo ti, ker ga bodo priredili tvojim željam.
Js od tega kar objavljam ne živim in zato tudi nisem mojster tega posla.![]()
Lp
_B3yBo_ je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:V tem primeru ti svetujem, da se oglasiš do ljudi - tapetnikov, ki dejansko živijo od tega kar delajo in izraziš želje tam in sem v tem primeru prepričan, da ti bodo to tudi uresničili. Plačal boš debel znesek, ampak boš imel volan, ki si ga želiš samo ti, ker ga bodo priredili tvojim željam.
Js od tega kar objavljam ne živim in zato tudi nisem mojster tega posla.![]()
Lp
zal tapetniki nocjo to delat, ker imajo prevec dela za premalo denarja....
airmike je napisal/-a:Maš enga mojstra za volane v črnučah. Nardi super pa ne komplicira
bunny01 je napisal/-a:Koliko si dal za njega?
Za kateri avto je to?
croma_man je napisal/-a:dražba, pa moj velik krompir![]()
![]()
bunny01 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Maš enga mojstra za volane v črnučah. Nardi super pa ne komplicira
Mah sej ni problem v mojstrih, jaz mislim, da B3yBo govori bolj o ceni, ker mu pa tudi ni zdaj v interesu dat astronomski znesek za usnje na volanu. Mojstri tega posla se najdejo, jih je dosti.
_B3yBo_ je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Maš enga mojstra za volane v črnučah. Nardi super pa ne komplicira
Mah sej ni problem v mojstrih, jaz mislim, da B3yBo govori bolj o ceni, ker mu pa tudi ni zdaj v interesu dat astronomski znesek za usnje na volanu. Mojstri tega posla se najdejo, jih je dosti.
ni noben problem v ceni, ampak se mojstri do zdej sploh niso hotl tega lotit...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost