tristan01 je napisal/-a:Žal se motiš. Serijsko je bil tudi v GTI le 1.6 motor.
Serijska GTI-ja (Golf I) sta bila 2:
1.6 110KM in 1.8 112KM

tristan01 je napisal/-a:pocesnkII je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:A bencinsko pumpo boš dal original al pa predelano električno varijanto.
Škoda da nisi enga TDI-ja butnu noter,tazga k ma vse 3 rdeče črke .
Drugač pa lepo,svaka čast.
Ostala je mehanska pumpa...
Glede TDI, pa sem že povedal da nočem met diesla-pa ta motor ni bil orgimal v golf 1. Jaz sem iskal motor, ki je obstajal orginal v golf 1 in se odločil za 1.6 (zato, ker jih v Sloveniji ni veliko in je dokaj redek)...
v enki je obstajal tut 1.8 od gti ja
Žal se motiš. Serijsko je bil tudi v GTI le 1.6 motor. V domači režiji pa je golf 1 dobil tudi kakšen 1.8 16v motor, nekaj časa nazaj pa se je na a.net prodajal celo eden z VR6 srcem. Seveda so to vse le predelave. Če se ti ljubi malce poišči po forumu, v neki precej stari temi je bil link do spletne strani posvečene Golfu I, tam je tudi seznam vseh motorjev (tip, prostornina, moč, navor....) ki so se kadarkoli vgrajevali .
LP Tristan01
PIKSNA007 je napisal/-a:Sej zakaj si se pa odločil za navaden 1.6 motor. Mislim samo tako iz zanimanja vprašam? Ali se ti nikakor ni šlo za moč ali se težko dobi gti motor od golfa enke ali kaj drugega?
LP
gogo1 je napisal/-a:avto je cel dojče stil....ali si pišeš malo kolk te bo prišla obnova??
BBS je napisal/-a:Elgato, a si mogoče kdaj bral nemško revijo VW Scene? Podobna stvar kot naša Tuning Scena, samo da je 10x boljša.
Tako, za informacijo, bi znalo biti insipiracijsko, za kakšno idejo.
ElGato je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Elgato, a si mogoče kdaj bral nemško revijo VW Scene? Podobna stvar kot naša Tuning Scena, samo da je 10x boljša.
Seveda, da jo berem... to revijo VW Scene in revijo VW Speed redno spremljam in ju zbiram že okoli 7 let...![]()
V teh dveh revijah je tudi bil objavljen moj Polo...
P.S: Ne moreš primerjati Tuning Scene s VW Scene (10000... x boljša)
BBS je napisal/-a:Elgato, a si mogoče kdaj bral nemško revijo VW Scene? Podobna stvar kot naša Tuning Scena, samo da je 10x boljša.
damjan je napisal/-a:ne razumem da se v tako stvar vpikneš,tam ko pa pro tuning nabije 10 strani v 2 dneh ni pa nobenega.
MacTron je napisal/-a:damjan je napisal/-a:ne razumem da se v tako stvar vpikneš,tam ko pa pro tuning nabije 10 strani v 2 dneh ni pa nobenega.
off: Ker si ze ravno zacel na taksno noto naj ti povem, da bo tako kot je kopron tudi
on prisel na vrsto (nekateri zbirajo tocke) vse se belezi in tudi po cele strani so brisane
pa tega v 1dnevu nihce ne opazi... samo slabo in kaj ni.. bravo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov