ElGato je napisal/-a:Lahko bi jih kromiral brez problema...

LaMike je htel meti crne... So pa obnovljeni...
P.S: Te pa bodimo realni...

tudi jaz sem htel pustit vijake originalne pri tramontih, ker pač je stanje njihovo po poliranju glav bilo meni všeč, feltne so moje, pa tudi prodaja je moj problem, se ti ne zdi? Moja odločitev,moj denar,moje feltne, moje slike, moja objava...je kje kdo napaden? Se mora kdo branit? Sem uničil kulturno dediščino? Se opravičujem vsem seizmologom, ko bodo ljudje od smeha začeli padat iz stolov.
Tist ko jih hoče jih bo vzel, tist ko jih noče jih pa ne bo. Nevem zakaj se je treba tak obremenjevat. Tud če bi jih u nulo zrihtal bi kdo našel kakšen fiktivno napako.
Sicer pa če enih slovenskih ne obnovim, jih mam še vedno 90 kompletov, ki so MOJE in če jih danes fuknem vse skup v aluminij, mam pač par ton aluminija, in bo to MOJA odločitev. Sem s tem tebi škodo naredil? Mogoče kakemu drugemu? Najbrž ne.
se ti ne zdi? Te pa bodimo realni. Lahko pa prideš do Celja, potne stroške ti krijem jaz, pa še na pivo lahko grema, pa si boš v živo pogledal šraufe, ocenil kvaliteto lepila, izmeril nivo nanešenega šprickita in nenazadnje z merilcem laka pomeril po zvezdi in podal mnenje. Če sem pa koga nategnil, pa lahko pride, pripelje feltne, mu jih kompletne zmatiram z 60 šmirglom in vrnem denar, pa lahko vse obnove preštejem samo na prste na obeh rokah (k sreči imam še vse).
Zakaj objavljam potem tukaj slike? Zato, ker je še kak odstotek normalnih ljudi, ki pa strmo pada s povprečnim postom na nivoju 24ur.com portala.