BoneS je napisal/-a:Itak je vse povezano s financnim stanjem. Stvar posameznika, kako se odloc. Ce ma visek penezov (takih je bore malo), mu bo dol visel, kam bo ruknu par sto ojrov.
Po drugi strani pa bi vsi radi imeli za malo penezov top produkt. Vedno se ne more to poklopit. Js se zmer pravm mal dnarja, mal muzke. Ne govorim tuki o cromatovih izdelkih-v zivo jih nisem videl, iz slik zgledajo top.
Za vijake mi dol visi, ce bi se odlocu za obnovo, bi vzel nove vijake, pa magar merkurjeve.
Na falus mi pa gre povprasevanje in ponudba na slo trgu. Evo konkretno-jaz prodajam prakticno "nove" 18" od lancerja. Brez sledi uporabe. In to ze eno leto. Komad pride 366€ na servisu. Js komplet prodajam za 500! A pol me tip klice, da to je predrago. In gre raj na servis pa kup 4x366. Ne stekam.
croma_man je napisal/-a:sej ni gato kriv, mi je pa ravno v tistem trenutku film počil še zaradi drugih "dnevnih" dogodkov danes, sej če kdo spremlja komplet temo se podjebavanje vleče 42 strani, enmu ne paše to, enmu to, ... gato je pač pobral vse kar se mi je 42 strani nabiralo, dobi pir ob priliki.
tristan01 je napisal/-a:Se nisem hotel mešat v tole debato o denarju in višku... Ampak se ne morem več zadržat....
Najprej Cromi pohvale za njegovo delo in upam da te nismo preveč sprovocirali in boš še objavil kakšen svoj izdelek... Saj so res občudovanja vredni.
BoneS, kar se pa tvojih platišč tiče (pravzaprav kar prodaje vsega...): Ta trenutek je situacija zelo krizna. Večina ljudi (med njimi tudi premnogi forumaši) nima niti za položnice pokrivat vsak mesec, vsi pa bi še živeli kot da imajo vsaj kakšno naftno vrtino v lasti. Takšni kupci so najhujši... Vse jim je predrago v resnici pa si ne morejo privoščiti ničesar. Namesto da bi kaj storili in izboljšali svoje finančno stanje, raje še naprej živijo od socialne podpore in najedajo kako je vse predrago in kako hudo jim gre v tej državi.
Potem pa so tu še tisti ki si takšen luksuz lahko privoščijo na račun lastnega dela. Tem so razmere na trgu zelo dobro poznane (konec koncev svoj denar služijo v isti državi). Zato ravno tako pritiskajo na znižanje cen... Če imaš žep poln težko prigaranega denarja, boš za luksuz zapravil le toliko kot je nujno potrebno in vsako ceno preveril pri več dobaviteljih.
Tretja skupina pa so razne sponzoruše, sinčki in hčerkice po poklicu... ki za polne žepe niso v življenju mignili s prstom (razen če pri sponzorušah šteješ za delo ležanje na hrbtu z razkrečenimi nogami). Takšnim pa je za cene vseeno, važno da se vidi razkošje.
Žal je tako, da Croma in vsi ostali živijo od tistih, ki svoj denar krepko prigarajo... Večino časa se ukvarjajo s tistimi ki denarja nimajo, radi pa bi furali luksuz stil, le redko kdaj pa se naleti na kakšen biser, ki ne vpraša za ceno in brez pomisleka odšteje cekine.
Zato še enkrat Croma in ostali ki se lotevate raznih projektov tudi za druge naročnike: kapo dol in vse spoštovanje za vaše živce, vložen trud... Predvsem pa ne obupajte in nas še razveselite s kakšno dobro in zanimivo temo o vaših projektih.
Kar se zlobnih pripomb tiče pa le star pregovor: Za dobrim konjem se vedno kadi!
LP Tristan01
LG je napisal/-a:MRV je napisal/-a:res je kar si napisal, samo še vedno nisi razumel mojega bistva. tudi ne pričakujem da me ravno kdo zastopi.
Jaz te popolnoma zastopim ! Od punce oče, je gume vedno kupoval 400 evrov dražje, kot bi jih jaz lahko naročil preko interneta! Pač se mu neda in mu to ni potrebno. Pripelje avto na menjavo pnevmatik in ga tudi čez pol urce odpelje brez sekiranja! Ima se moze se
jakeccc je napisal/-a:
A je to neka vrsta tkanine gor?
minikO je napisal/-a:za 100€ ze dobis 1 novo felno nekega srednjega razreda
jakeccc je napisal/-a:
jakeccc je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:samo ne razumem cemu.
CockroaC je napisal/-a:To je felna najprej namazana z lepilom in zbombandirana z staticno naeelktrenim prahom ... v bisvtu je komsmataDost ugodn postopek v bistvu, ce bi clovek dal to nardit .. samo ne razumem cemu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost