Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jan 17, 2010 3:48 pm

ampak volan pa je pravi tuning :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jan 18, 2010 8:15 am

Lada power tuning je volan če se ne motim... :)

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po jan 18, 2010 8:43 am

jay je napisal/-a:ampak volan pa je pravi tuning :)

Rabiš, mam še dva na zalogi... :lol: S popustom za tebe... :lol:

ManIAK je napisal/-a:Lada power tuning je volan če se ne motim... :)

Ta volan je original od Golf 1...
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po jan 18, 2010 9:07 am

Prtljažna vrata...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po jan 18, 2010 9:46 am

Vse mi je super, edino za luči se ne morem odločit, bom počakal da namontirata odbijač... ;)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po jan 18, 2010 10:17 am

men pa gli to na zadnji sliki zgleda že super lepo se teluči zlijejo z avtom
gato a stekla boš dav nova ali stara (spucana seveda) :D :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jan 18, 2010 10:46 am

ElGato je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Lada power tuning je volan če se ne motim... :)

Ta volan je original od Golf 1...

wow. :shock:

Jaz pa ziher bil da je od lade... :) Se posipam..

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jan 18, 2010 11:06 am

TAS volan, to ti je retro, ne pa GTI :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Po jan 18, 2010 5:27 pm

Avto je itak za sladkor v krvi dvignit... kar se pa zadnjih luči tiče pa niso nwm kako napačne. Morda bi edino boljše izpadle če bi bil zgornji del "črn" in spodnji "bel".
Lepo Gato, kr tak naprej ;)
Lp.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Po jan 18, 2010 6:11 pm

ElGato super projekt, z veseljem spremljam. Pri mojem Mercedes projektu je takoj nastala polemika glede barve, zakaj ne originail in le original paše in podobno... Pri tebi nisem zasledil te debate:)

Drugač pa šeenkrat pohvale za tole, vem kako je... :)

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas Po jan 18, 2010 6:43 pm

jaz sploh odbijača nebi montiro noro dober zgleda!!
7 gen honda civic sport

cobra11
Novinec

Napisal/-a cobra11 Po jan 18, 2010 8:07 pm

Elgato bolje da ne zvem kje si doma ke ti bi ta avto ukradel :D , no šalo na stran.
Avto je zmeraj lepši in vsaka slika bol zakon zgleda.
Tisti ki pametuje glede švasa pa tako nima ne pojma ne iskušen pa se tu na forumu nekaj kurči..

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po jan 18, 2010 8:43 pm

spremlam projekt že od vsega začetka, tudi js takoj opazu tist zvar, ampak če je tak biu pa nej bo tak :)
se mi pa porajal drugo vprašanje, ko je pisano da bo avto v original stanju, oz. podoben čimbolj originalu, luči, se mi pa zdijo da niso najbolj original al kako?

kdaj bojo pa kj šajbe gor? da se ne bo notranjost preveč prašila :D
se šajbe pr golfu devajo notr isto kot rečmo pr kakem hrošču, k to sm še js enkrat pomagu :), smo dal dihtungo okol šajbe, v dihtungo eno močno špagu, porinal šajbo tja k ji je mesto, pol pa špago počasi vn potegnal in je šajbo fajn zagrabl notr kot more bit :)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po jan 18, 2010 8:53 pm

pinny je napisal/-a:spremlam projekt že od vsega začetka, tudi js takoj opazu tist zvar, ampak če je tak biu pa nej bo tak :)
se mi pa porajal drugo vprašanje, ko je pisano da bo avto v original stanju, oz. podoben čimbolj originalu, luči, se mi pa zdijo da niso najbolj original al kako?

se šajbe pr golfu devajo notr isto kot rečmo pr kakem hrošču, k to sm še js enkrat pomagu :), smo dal dihtungo okol šajbe, v dihtungo eno močno špagu, porinal šajbo tja k ji je mesto, pol pa špago počasi vn potegnal in je šajbo fajn zagrabl notr kot more bit :)

ja točno tako vsa stekla se dajajo tako not razen tista ki so limana :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po jan 18, 2010 9:56 pm

roberto-82 je napisal/-a:men pa gli to na zadnji sliki zgleda že super lepo se teluči zlijejo z avtom
gato a stekla boš dav nova ali stara (spucana seveda) :D :D :D :D

Stekla bodo ostala stara...

pinny je napisal/-a:spremlam projekt že od vsega začetka, tudi js takoj opazu tist zvar, ampak če je tak biu pa nej bo tak :)

Ja luči, felne in pa material v katere bo preoblečen strop in sedeži, ne bodo v originalu.
Luči nebodo original, ker Tina vztraja da morejo ostati takšne, ker je zaradi njih po njenem mnenju avto že na prvi pogled malce drugačen ;) Glede feln sploh ni debate, ker jaz vztrajam pri tem... ;) Notranjost, pa je bila tako boga, da je potrebno preoblačenje sedežev in stropa - ostalo je original. Pri izbiri materiala za sedeže in strop, pa sma dobila tako dobro ponudbo, da je nisma mogla zavrniti, tak da bo uporabljen malo novejši material v kombinaciji s starejšim.

Tak da se trudima, da bi bil avto čimbolj originalen... ampak nekatere stvari zaradi lepšega izgleda pač morajo biti tako - po najino... :lol:

Stekla pridejo na vrsto, po namestitvi stropa... Se pa dajo noter tako, kot si napisal... Nič posebej zahtevnega...
Slika

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po jan 18, 2010 10:37 pm

no sj nekej pa tud more bit Tina kriva da ne boš sm ti :D

za šajbe notr devat pa če boš nucu kako pomoč, veš kam se obrnt he he he :D :D :D :D

Uporabniški avatar
Sandi
Novinec

Napisal/-a Sandi Po jan 18, 2010 10:43 pm

Tale tema in golf sta pa ubitačna! Res pohvale:) Sem se tudi sam enkrat spravljal da bi "podobno" ( manj detaljno) restavriral Kadeta C 77' letnik. Pa sem po tej temi kar vesel da se nisem spravil ker, že samo po slikicah vidiš koliko ogromno dela to nanese, v realnem svetu pa verjetno še enkrat toliko. Meni res nebi zneslo, niti v polovični izvedbi.
Res šenkrat avto je fenomenalen, zadnje luči so mi odlične verjetno da ko bo odbijač bo pa še dosti lepše, komi čakam na končni izdelek in upam da ga kdaj vidim na kakem šovu 8) :)
Sicr bl mal pišm, sm pa skoz tuki

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To jan 19, 2010 12:32 am

Mah, jaz pa upam, da ga ne vidim na nobenem šovu. Miljon procentov boljše bo, če ga bosta mela zase, ali pa eventuelno, da hodita na srečanja in šove se družit ne pa tekmovat. :roll:

Preden vam odnese pisker, naj razložim. Tema je že sedaj dolga 46 strani. Ko bo avto fertik in se bo prvič nekje pojavil, bo takoj mela 100 strani. Ko na kakem šovu ne bo dobil vseh točk ali pa ga bo v best german kategoriji premagal kak golf 6 predelan pri A3M, bo pa spet vojska enih za in armada drugih proti in koliko dela je bilo vloženega, pa vse je delal sam, pa jada jada jada... :? Na koncu bojo krivi gledalci, sodniki, organizatorji, itd. Folk se bo kregal zaradi njegovega avta, on ne bo zadovoljen, ker ga bojo vlačili in z njim smetili teme, konec koncev bo fantu dojadilo rihtat avte. :lol:

Glede do sedaj narejenega, je meni super. Mi je všeč kombinacija starega in novega, v čisto originalnem stanju bi po mojem bil manj zanimiv. Svaka čast. :shock:

Hja, Kadeta obnovit, tudi jaz sem že o tem razmišljal,... ;)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To jan 19, 2010 8:31 am

Avto se bo udeležoval show-ov... Bolj zaradi druženja in zaradi predstavitve, da ga bo možno videti tudi v živo in kaj vprašati... Udeleževal se bo tudi show-ov v tujini... ;)

Glede tega, da bi opustil rihtanje avtov - je skoraj nemogoče, te pa če mi naredijo nevem kaj... :lol: Glede na to koliko časa sem že na sceni, se mi je zgodilo marsikaj ampak nikoli niti pomislil nisem, da bi odnehal s tem... To je postalo že pred leti del mene in zavedno bo... Je pa res, da ne obiskujem več tistih avto show-ov, kjer je bilo zelo očitno, da se delajo norca...

Drugače pa se vidimo na Wsee-ju, Karlovacu... in pa predvsem na štajerskem koncu...
Slika

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To jan 19, 2010 9:20 am

Potihoma spremljam tole umetnijo, kapo dol nad vsemi podrobnostmi... skratka zelo lep. Edino lučke bi bile pa malček bolj retro (rdeče bele ali kaj podobnega), ampak to je tvoj ljubljenček in naredi kot si si zamislil 8)
Kar tako naprej ;)
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov