ElGato je napisal/-a:Avto se bo udeležoval show-ov... Bolj zaradi druženja in zaradi predstavitve, da ga bo možno videti tudi v živo in kaj vprašati... Udeleževal se bo tudi show-ov v tujini...![]()
roberto-82 je napisal/-a:gato kje se dobi ta vosek pa a ostane skoz na stenah al počasi steče dol lp![]()
lisko je napisal/-a:Za info.....se dobi tudi v špreju s cevjo. Je pa kot je rekel Gato, se nikoli popolnoma ne posuši ampak ostane taka lepljiva snov, ki dobro zaščiti kovino. Uporablja pa se za zaprte dele....od zunaj ga razni vplivi počasi sperejo.
SrNa777 je napisal/-a:me zanima kak daleč je avto že v resnici, ker slike malo zaostajajo (maš verjetno počasn internet pa ti jih dolgo gor nalaga), bom mogo prit malo pogledat pa se zmenit še za moj avto kaj
obcasnigledalec je napisal/-a:Kaj se pa potem uporabi za notranjost vrat in tam kjer voda odteka?
lisko je napisal/-a:SrNa777 je napisal/-a:me zanima kak daleč je avto že v resnici, ker slike malo zaostajajo (maš verjetno počasn internet pa ti jih dolgo gor nalaga), bom mogo prit malo pogledat pa se zmenit še za moj avto kaj
Ded se po moje že vozi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov