moje mnenje

jay je napisal/-a:ma kaki prtljažnik dedže znaki so preveč, čeprav je original... pol to nebo šlo poleg lepe barve in lepih feln.
moje mnenje
andrej86 je napisal/-a:kaj zaj bo orginal avto al nebo ?![]()
Dariooo je napisal/-a:hmm....me zanima kak bo z odbijači...
ej gatto...neki me zanima...avto nameravas registrirat kot odtimer..??...bos dobil certifikat, glede na to da avto ne bo 100% original?? al ni panike?
LP
Dariooo je napisal/-a:hmm....me zanima kak bo z odbijači...
ej gatto...neki me zanima...avto nameravas registrirat kot odtimer..??...bos dobil certifikat, glede na to da avto ne bo 100% original?? al ni panike?
LP
sebaveh je napisal/-a:Kakšen radio boš vgradil? Nekaj novejšega, ali pa kaj starejšega "na dva gumba"?
skyliner je napisal/-a:Torej, sredina felten bo črna - tako da se bo ponovila temna barva luči?
Tematika (a je še skrivnost?) vozila bo pa na strehi in v notranjosti?
...huh kok smo firbčni
exide je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Kakšen radio boš vgradil? Nekaj novejšega, ali pa kaj starejšega "na dva gumba"?
Obvezno radio na dva gumba, pravi radio pa v predalček skritSamo more tudi stari radio imeti osvetlitev, da bo izgledalo kot da lavfa ta radio. Nekateri imajo pa celo komande zvezane tako, da s starim radiom upravljajo novi radio
ElGato je napisal/-a:Radio pride Blaupunkt iz 80 let... (Brez kasetnika - samo radio z dvema gumbama - v odličnem stanju)... Tak da tudi radio je odltimer in bo v stillu avta... Tudi osvetljeno bo... Drugo radio pa pride seveda skrito...
ElGato je napisal/-a:
Radio pride Blaupunkt iz 80 let... (Brez kasetnika - samo radio z dvema gumbama - v odličnem stanju)... Tak da tudi radio je odltimer in bo v stillu avta... Tudi osvetljeno bo... Drugo radio pa pride seveda skrito...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov