Sharan 2008 l, bele barve, pikice od kamenčkov na haubi pa že rjavijo. kaj priporočate? da dam nekomu celo haubo špricnit in da to temeljito zbrusi? ali naj samo začasno flikam in bo držalo tak kot je vsaj še 5 let? koliko kj stane popravilo haube na sharanu ki ni nekam velika?
hja, bega me samo to, da ne vem kako hitro te rje napredujejo... ce te pikice ostanejo kot so še kakih 5 let se ne bom sekiral... če pa bo v enem letu vidno slabše pa bo potrebno nekaj naredit...
Jah ne vem kaj bo čez 5 let, ampak mislim da bi bilo dobro jih malo očistit in popikat z zobotrebcem z barvo, ki ti jo zmeša po želji skoraj v vsaki trgovini z barvami
Tisto pikico rje spucaš, greš v trgovino z barvami kot je rekel pskoda in z zobotrebcem popraviš. Tako sem jaz saniral pikice na pokrovu od prejšnjega lastnika. Sicer ni bilo nobene rje ampak vseeno raje pobarval da sem zaščitil, da se ne bi kdaj pojavilo.
Če te zanima kaj bo čez 5 let pusti tako in boš videl.
Pretvornik rje od Wurtha (1l-cca 40€), original barvo na tanek čopič, fin brusni papir in poliranje. Če si spreten s temi stvarmi se bo zelo malo poznalo da si kaj popravljal
Kaj se ni nekaj časa nazaj v eni temi pisalo kako VW vse avte cinka. Ker zadnje čase res opažam samo še novejše VW in Mercedeze kako rjavijo že po 3+ letih. Pri teh letih pred 20-imi leti še Opel ni začel rjavet