pinny je napisal/-a:Lisko pa to ja ni zate, čist premlado pa premal km, ne boš mel kj za šravfat

Je že kr nekaj zadev se nabralo

In čist tak , da kaj za šravfat ni ali ne bo tudi ni

Ob ogledu sem že videl da so sprednje zavore dokaj na koncu, da nekaj "kloka" spredaj ko se pelješ po luknjah, izpuh je na koncu, motor se ne ogreje na delovno temp. in pa povedano mi je bilo , da hladen rabi nekaj časa da vžge.
Torej nekak so mi bile napake povedane in ostalih skritih napak nisem najdel še
Je pa tak, da hladen začne obračat, potem začne kašljat ob obračat vedno hitreje potem pa naenkrat vžge na 1000 obratov in dobi klenkajoč zvok, če dvignem obrate na 1500 se zadeva umiri. Ob ornk tiščanju pa se mi zdi , da vseeno malo preveč kadi. Prvo bom pomenjal svečke potem pa dalje. Če sklepam prav bi znala kaka šoba srat. V prostem teku sicer laufa mirno brez potresavanj in vsega ampak se sliši kot da bi hotel klenkat včasih.
primozek68 : kandidati so bli X5 , jeep in pa ford ranger....
Glede sedeža pa mi je postalo jasno ko je lastnik rekel: čistiš ali pa skrbiš pač ne nekaj dosti ampak ni pa potrebno uničevat. In ko sem gledal volane pri drugih z magičnimi 170 tisoč....so bili pogriženi do konca. Tukaj pa je volan sicer "gladek" ampak ni pa niti pol toliko uničenj kot pri ostalih.
Ostale zadeve mu pa štimajo.