No pač danes mi je blo dolgčas pa sm predelu stranske smernike. No postopek je čist preprost, v žmigavc sm naliu alkohol ki je raztopiu srebrno odsevno plast potem sm jo pa dol očistu in to je to. Rezultat je viden na slikci. p.s. nism odgovorn če si gdo uniči žmigavce zarad mene
Ne plastika je takintak prozorna sam prej je blo srebrno zadih zdej je pa črne barve, tist na desni strani je blo prej na levi pa potem, ju3 dam še slikce kak na avtu zgleda. Srebrni so bli prej presvetli za moj okus.
h4ck je napisal/-a:Jaz pa nwm ce bi glih dobo v trgovini bele zmigavce ?al paC? ve keri kaj več
Skor brezveze jih je kupovat v trgovini ker je velik roverjov serije 400 že v originalu mel bele, tak da je velik cenej najdit enga stovčenga pa kupit žmigavce. h4ck ti maš tud v sprednjih lučeh oranžne, ne?
TriCikl saj to se verjetno najbolse, sam potem ne vem če bi pasal poleg , ker ja imam ospredaj še oranze smerokaze... tak da nwm? al pa bi vseeno pasalo
Hm te pa morem pogledat malo zaj ce bo kaki razbiti z belimi zmigavci, am led diode .. ne še sn kupo pa to , sam še ni blo časa za lotat.. fax pa to bo pa kar vse skup v modro