Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

enycriptx
Nov uporabnik

GOLF 4 PRTLJAŽNIK

Napisal/-a enycriptx Pe mar 21, 2008 11:02 pm

Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo izkušnje z demontažo plastike na notranjosti vrat prtljažnika GOLF 4.
Zgodilo se je to, da mi tekočina za pranje zadnjega stekla ne teče po zadnjem steklu, ampak med plastiko in notranjosto vrat ( verejetno počena cev). Problem je nastal, ker ne znam odstraniti notranjosti vrat, odkril sem le dva vijaka ( v ročicah), ki pa še ne popustita plastike.

če ima kdo kakršne koli izkušnje, prosim za pomoč,

Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe mar 21, 2008 11:07 pm

tisto odšraufaš stran in pa prosiš enega da ti drži haubo pa fajn, ampak res fajn močno potegni stran. ne bo se zlomilo, vsaj men se ni.

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 So mar 22, 2008 12:32 pm

Začneš tam,kjer gre plastika gor do šipe,jo narahlo dol "počupaš",zatiči so kovinski. Jest sm imel enako težavo s to tekočino. Počeno pride kolence med cevko in motorčkom,voda ti zateka na ključavnico in ti jo uniči,vklaplja se ti alarm,lučka prtljažnika ne dela,... Problem je bil samo v tem,ker nisem nikjer dobil cevke,sta 2 različna fi-ja,na vsaki strani drugačen. Na avtoemoni mi je kolega dal cevko,ki direkt paše,na eni strani je razširjena,tako,da sem namesto kolena dal tako cevko,mislm,das je za dovod goriva za ne vem kakšen motor. Stane 3€.

Uporabniški avatar
golflover
Nov uporabnik

Napisal/-a golflover Ne mar 23, 2008 11:08 am

Hvala za odgovore..sm odprl, poškodovano je pa res koleno in cevka, ki spušča in veselo zaliva ključavnico, upam, da bom nekje venadarle dobil to koleno :oops:

Sicer se bom pa poslužil predlagane rešitve:P

Hvala
P.S -> nov profil, ker stari ( enycriptx) ne prime več :S

Lp

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Ne mar 23, 2008 1:41 pm

Kolena ne boš dobil posebej, sem jaz spraševač na porsche verovškova,pa ga sploh nima narisanga tam na računalniku, ETKA je program se mi zdi. Pejd na avtoemono pa ti bodo dal.

Uporabniški avatar
golflover
Nov uporabnik

Napisal/-a golflover To mar 25, 2008 6:37 pm

KONČANO!

Problem sem rešil na lastno pest, poškodovano ni bilo koleno samo, ampak cev od kolena do šobe, ki sem jo nadomestil z praznim vložkom od kemičnega svinčnika, ter trdno spolil z kolenom....kot rezultat use dela kot je potrebno, in je volk sit in koza cela :P

Hvala vsem, ki ste mi z svojimi odgovori pomagali najti pot k cilju!

Lep pozdrav!
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov