AudiFreak je napisal/-a:Če bi bil zloben bi rekel, da bo pa šel še bolj dolgo kot tvoj Hyundai.
Energetik81 je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Če bi bil zloben bi rekel, da bo pa šel še bolj dolgo kot tvoj Hyundai.
No no, nism reku, da ne bo šel, ampak da pa 25 let star golf dizel ropota, je pa vsekakor res.![]()
![]()
pocesnkII je napisal/-a:mel sem jaz neki casa nazaj 1 dizla pa da vam nekaj povem
pozimi 4 komadi notr in gremo na krvavec smučat. peljal smo se na vr tm k jajcka not prletijo in smo bili razn motornih sank edini z avtom gor. avti cenovnega ranga 60k in več (Q7, ml, in 2x bmw x5 )so vsi lepo ostali spodaj ker niso mogl gor pridt zaradi poledice. mi pa lepo 1 in brez gasa vse do vrha uni pa mal mn da niso uči tm pustl k smo mem sli. tolk o temaja bili smo brez ketn ker sem jih pozabu doma.
juhica je napisal/-a:golf 1 je itak najbl kulski avto sploh, gre kjer drugi lohk sam sanjajo, porab pod 5 litrov (al pa sem manj), pri 300.000 km se masina sele ulaufa, deli so zastojn, udobn je bl k marskateri nov avto, pa se vedno se najde ker osu k ga bo kupu tko da tut z prodajo rabljenega ni problema
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov