mene zanima ce slucajno kiri ve ce lahko jas dam xenon luci registrirat na renault 5??
eni mi pravijo da ne vido sem pa ze da imajo.
in ce se kiri spozna in mi lahko pove kako bi naceneje si porihtal avo da bi malo bol letel??
hvala za odgovore
jure
jaz vem za enega starega gospoda(preko 70 let)..v kopru..
ki ima eno staro petko..in ima xsenonske luči not...hahaha...verjetno je on edini ki jih ima zato ker jih res potrebuje....:P.
pa če jih ima stari gospod..pomeni da se da homologirat...ker stari se bojijo policije:=)
magane_coupe ne da se jih in mislim da ti je lisko povsem tehtne in utemeljene razloge navedel
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system
Tak zaj pa je moja mojstrovina koncala no ni glih nekaj exstra so napake so se problemi ki jih morem resit. ampak bomo ze cela zima se pred nami :P :P :P
Priponke
no tak je zgledla moja domaca komora z 3 ventilatorji ki so zrak ven vlekli
no to pa vse za 1x zaj pa se notranjost pa podvozje.
ma kiri kaksno idejo kako bi noter porihtal?
mislite da bi mi od R5 turbo pasala armaturka noter??
ja nix moj projekt za 1x zakljucen.
Priponke
se lepo sveti?? :)
moj avtek no malo pikic od music pa praha ampak ko sn zalival barvo je skoraj vse zginlo:)
Bele žmigavce mislim da so fantje nabavljal ali v A3mu ali pa ebay.....sportline u brezju....
Armaturka ti paše ker je dejansko petka petka Karoserijski deli pašejo vsi. tudi motor. pa še od dosti drugih renojev se da spacat skupi
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )