Odločil sem se da vam predstavim moj projekt predelave ter popravila Cliota je letnik 95' ima motor 1.4, temnjena stekla ter šprtne vzmeti.
Avto sem kupil v slabšem stanju, karamboliran zadaj ter rahlo obtolčen vsepovsod. Najprej sem se odločil da popravim zadnji del ki je karamboliran ter poškodbo na boku avtomobila, ko pa sem začel kitati ter brusiti pa sem poštudiral kaj pa če bi odstranil letvice saj nisem imel vseh, in tako se je začel projekt.
Takšen je izgledal ko sem ga pripeljal domov
Zadaj, žal se pritljažnik ni dal odpreti

Spredaj je tudi bil nekam naslonjen

Ter še z desne stani

Najprej sem se lotil pritljažnih vrat. Spodnje plastike ki so na vratah sem odstranil ter naredil clean look.

in še znotraj (porabil par kilogramov kita

Nato sem nadaljeval z zadnjim delom, ter vse skupaj tako obdelal da se pritljažnik normalno zapre

Obrusil sem zadnji odbijač, ki pa je od drugega cliota saj je bil originalni zdrobljen

Ko sem začel kitati poškodbe na boku pa me je primilo da bi pokital še stranske letvice:) in tako sem jih pokital

S kitom se ne sme šparati :P

ter še leva stran

Po končanem kitanju letvic pa sem se spravil še h popravljanju sprednjega dela. Vse skupaj sem potegnil ven kolikor je šlo ter pokital

Nato pa je sledilo brušenje, kitanje, brušenje, kitanje, brušenje......

In avto je pripravljen za temeljito pranje ter čiščenje

Notranjost je trenutno bolj v rasulu

In tako se je začelo pranje razmaščevanje ter vodno brušenje celotnega avtomobila, skratka priprava na špiric kit.

Avto se trenutno suši v garaži in čaka na špric kit ki pa se bo po vsej verjetnosti zgodil v soboto. Jutri mislim da ne bo novosti ko pa bo sledilo nadaljevanje pa vas bom vsekakor o tem tudi obvestil z slikami :P
LP