Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

andrej-seat
Nov uporabnik

Kraj: Lukovica

Dovod zraka do filtra

Napisal/-a andrej-seat To apr 28, 2009 10:19 am

Zdravo
Zanima me kako bi najlažje speljal dovod zraka do filtra? Filter bom premaknil z uporabo kolena ( 90 stopinj) bolj desno, kot je prikazano na sliki (1), dovod zraka pa imam namen speljati direktno iz lovilca zraka (2) Problem nastane pri lovilcu zraka, ker bi ga moral predelati, zanima me če ima kdo kakšno idejo kako bi lahkjo še speljal zrak do filtra?

Lp

Andrej
Priponke
filter3.JPG

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To apr 28, 2009 10:24 am

..bolš ti je da daš vgradni športni filter not in iskoristiš originalen dovod zraka ;) ..pa še avto ti bo bol odziven kot pa s konusnim filtrom ;) ...moje mnenje :) lp

andrej-seat
Nov uporabnik

Kraj: Lukovica

Napisal/-a andrej-seat To apr 28, 2009 10:28 am

konusnega mam že kupljenega, kako pa je z zvokom pri vgradnem športnem filtru, v primerjavi z zunanjim?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To apr 28, 2009 12:21 pm

andrej-seat je napisal/-a:konusnega mam že kupljenega, kako pa je z zvokom pri vgradnem športnem filtru, v primerjavi z zunanjim?

..z vgradnim filtrom skoraj zvoka ni..je pa motor bolj odziven na niskih obratih tako pa tud na visokih ;) ..zdj je pa odvisno kaj si ti zelis met zvok al met bolj odziven motor? ..kokr sm pa vidu na zgornji sliki je to se zmer "frgazer" ? ...nwm za pojme je filter brezveze tlačt gor ;) ...sm jih ze nekaj zamenju tko da sm kr presaltu na vgradnega :D ..pa še s policaji ni nobenih problemov,ker zaradi tega zunanjega filtra ti lahko brez problema odredi izredni teh. pregled ;) ...lp

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 To apr 28, 2009 12:32 pm

RejmiK je napisal/-a: ..pa še s policaji ni nobenih problemov,ker zaradi tega zunanjega filtra ti lahko brez problema odredi izredni teh. pregled ;) ...lp

zakaj pa je men policaj reko da je to potrošni material? isto tud za to ker mam večji motor v avtu ?
zakaj mi na tehničnem ni noben gnjavil za motor? pa za filter ?
:lol:

navadni usr..... ste s temi filtri :D

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To apr 28, 2009 12:45 pm

andrej86 je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a: ..pa še s policaji ni nobenih problemov,ker zaradi tega zunanjega filtra ti lahko brez problema odredi izredni teh. pregled ;) ...lp

zakaj pa je men policaj reko da je to potrošni material? isto tud za to ker mam večji motor v avtu ?
zakaj mi na tehničnem ni noben gnjavil za motor? pa za filter ?
:lol:

navadni usr..... ste s temi filtri :D

..ja nwm mogoče si ti neki posebnga na svetu :lol: ...js sm dubu kazen za "PO***AN" športni filter celih 410€ + morau sm plačat teh.pregled in odvzem tablic !! ..kaj ti ma pa za motor gnjavit?sj js nism reku da mu lahko zard motorja odredi teh. pregled ampk zard filtra :idea: ..

sorry ti :lol:

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To apr 28, 2009 12:47 pm

motor je potrošni material :D ka pa voziš

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 To apr 28, 2009 2:38 pm

Technologic je napisal/-a:motor je potrošni material :D ka pa voziš