GT_Turbo17 je napisal/-a:auuu..priden. Zdaj pa daj na net pa čimprej prodaj! Zakaj sem to reku? ... ubogaj me.prijateljski nasvet!
vugy je napisal/-a:hmmm...jaz mam tudi na robu vrat par pikic.......ki jih mislim popravit naslednjih 14 dni.......samo niti približno na tako veliko....samo na vogalu je en mehurček pa ga bom raje prej popravil....
samo zdaj pravite da to ni dobro.....kaj naj naredim?? zbrusil bom do kovine čiste, potem sem pa mislil dat čez temeljno če je potrebno pokital nato šprickit in barvo....ker je čisto mali mehurček in okoli je barva še lepa....kaj naj dam potem čez kovino da bo bolj ziher?? mehurček je velik približno 2cm x 1cm
GT_Turbo17 je napisal/-a:auuu..priden. Zdaj pa daj na net pa čimprej prodaj! Zakaj sem to reku? ... ubogaj me.prijateljski nasvet!
Hydro_freak je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:auuu..priden. Zdaj pa daj na net pa čimprej prodaj! Zakaj sem to reku? ... ubogaj me.prijateljski nasvet!
Ni moj![]()
Vidim da nisem vredu razumel stvariČe bo vdarlo bo res samo površinska, tak da pol nebo tak problem kot sedaj
Barvo še imam, vse ostalo pa tut, tak da sploh ni problema, me pa zanima kak se kit prime na temeljno? Al je treba dat kak primer vmes?
Hvala vsem za komentarje pa lep večer
lisko je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:auuu..priden. Zdaj pa daj na net pa čimprej prodaj! Zakaj sem to reku? ... ubogaj me.prijateljski nasvet!
MAš podobne probleme pri unotu? ?Leta 2003 sem jaz varil en del praga na petki.....bom jutri dal gor sliko kaj in kako zgleda sedaj.....dal pa sem samo temeljno ,kit in preko zaščito za podvozja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov