Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

kojota
Nov uporabnik

prvi avto,prvi projekt CARINA2

Napisal/-a kojota Če avg 13, 2009 10:09 am

Najprej lep pozdrav,sm nou na forumu in sm se odloču da predstavm poletno veselje.
avto je carina 2,4a-fe motor 320000+km :D ,srce je zdravo je blo obnovleno tk da pije nc ne,živahna je tut, bla pa je zlo zgonena na zuni in notr ker jo je žlahtnik u zadnjih letih uporablou za delat:D
barvala se je u lesarski delavnci tko da je rezultat kr solidn in da so bli stroški minimalni.Velik je blo rjavga pleha zato je blo velik dela tut z menjanjem le tega.odstranil se je stranske letvice ter zadnjo ključavnco .
v notranjosti je pioneer deh-5100Ub ter spredi koaksialci(zaenkrat)preoblečeni paneli(sky ter bombaž)neon pod armaturo,modra led v števcih,stropu,pod zadnimi sedeži,nazadnje sm se pa še igrou da sm naštimu v kljuke modre led ki svetjo 1 al pa 2 sek . po zaklepu \odklepu centralnega zak.Na motorju je dozdej sam konusn filtr,kermu morem še spelat hladn zrk.V načrtu so pa se 17" za kere mi boste pa bl vi vedl povedat al ja al ne pa kašne bi pasale:D aja tisti k poznate ta avto bodite pozorni na sprednji del
vloženga je blo kr neki truda zej pa prosm komenterat pa kej predlagat:D
pa če je še kšn lastnik tega avta me zanima kasna je njegova:D

album http://ziga15.moj-album.com/ upam da je uredu tko objavlen

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če avg 13, 2009 10:26 am

...lepo da si se spravil obnoviti vozilo, samo zanima me ali je to mat barva, ker tako čudno zgleda na zadnjih slikah, ali si slikal z slabim fotoaparatom....drugače pa kot si napisal en 17" pa malo v podn' pa je to to... :lol:
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Če avg 13, 2009 10:28 am

Pohvalno, da si se lotil takega projekta. Moti me edino, da zgleda avto nekam lisast. Je to zaradi čudnih fotk ali je res?
Aja, zelo pametno bi bilo štrihat z gas masko, ne vem če je glih zdravo s pištolo špricat pa to vdihavat... :idea:
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

kojota
Nov uporabnik

Napisal/-a kojota Če avg 13, 2009 10:37 am

hvala:D drugač na cest se lis tok ne opaz,je pa tko da je mat barvat menda kr zapleten zato pohvale moji dragi:D ...ni zdrav sam ma kabina odvod in dovod zraka,bo naslednič drugač:D

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če avg 13, 2009 7:58 pm

sicer se mi avto že v osnovi ne dopade, ampak se mi dopade kak je izpadlo pobarvano. Nevem zakaj, ampak se mi zdi da mu tale barva paše. Glede platišč, pa bi js osebno na tale avto dal čim večja jeklena platišča, ki se jih da dobit, pa črno ali temno sivo lakirana, ampak tudi malo lisasto, tak kot avto. Malo čudno sem napisal, ampak vrjetno se da razbrat kak mislim :)
LP Rok

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če avg 13, 2009 9:09 pm

Opa opa kaj se men zdi al je moja lisica dobla konkurenco pri rastavljanju , barvanju, šravfanju in sestavljanju avtov?:)

Super projekt vsa čast.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Če avg 13, 2009 9:28 pm

Drocky je napisal/-a:sicer se mi avto že v osnovi ne dopade, ampak se mi dopade kak je izpadlo pobarvano. Nevem zakaj, ampak se mi zdi da mu tale barva paše. Glede platišč, pa bi js osebno na tale avto dal čim večja jeklena platišča, ki se jih da dobit, pa črno ali temno sivo lakirana, ampak tudi malo lisasto, tak kot avto. Malo čudno sem napisal, ampak vrjetno se da razbrat kak mislim :)

Jaz mam isti občutek, drugače zgleda brezvezen avto samo z toto barvo pa je prava legenda.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Če avg 20, 2009 11:45 pm

Meni pa ni všeč brez letvic, pa tudi tole marogasto barvanje mi ne sede.

17 in spuščeno pa zgleda takole:
Slika
Slika

Jaz bi šel na manjše kakšne old school jdm feltne.
V tem smislu:
Slika
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

kojota
Nov uporabnik

Napisal/-a kojota So avg 29, 2009 12:54 pm

Mare9mm je napisal/-a:Meni pa ni všeč brez letvic, pa tudi tole marogasto barvanje mi ne sede.

17 in spuščeno pa zgleda takole:
Slika
Slika

Jaz bi šel na manjše kakšne old school jdm feltne.
V tem smislu:
Slika

Sm razmišlu ,pa se mi zdi da bi ble 17 res mal velke,kako je kej s temi JDM feltnami kt je blo recen, a se jih da dobit, ni nujno glih take sam rob se mi pa ful dopade.P kaksna veliukost pa dimenzija gum?hvala za pomoč:D
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov