Suljo20 je napisal/-a:Kokr je blo men rečen k sm hotu ugradit plin, nerabš met nobene homologacije oz. homologirat. Drugač pa ta tvoj sistem lahko neseš na PLINEKS pa ti bojo tm ugradil, sam ti morm rečt da niso glih pocen. Men so za moj auto postavl ceno kao 1300€ use skupi, potem pa k sm hotu to ugradit mi je reku ceno 2000€. Zakaj a zato da se bom čez 2 leti vozu za pou cene? NE HVALA
lp
Suljo20 je napisal/-a:Kokr je blo men rečen k sm hotu ugradit plin, nerabš met nobene homologacije oz. homologirat. Drugač pa ta tvoj sistem lahko neseš na PLINEKS pa ti bojo tm ugradil, sam ti morm rečt da niso glih pocen. Men so za moj auto postavl ceno kao 1300€ use skupi, potem pa k sm hotu to ugradit mi je reku ceno 2000€. Zakaj a zato da se bom čez 2 leti vozu za pou cene? NE HVALA
lp
Gyga je napisal/-a:Seveda moras homologirat! Pride pa nekje 100 eur.
Pomoje je najbolje, da ti to naredi neki profi. Vsaj jst bi to naredil.
Pojdi od enega do drugega pa vzami najcenejega. Mogoce je se najbolje, da gres do tistega, ki je vgradil plin v prejsnji avto. Torej Golfa.
Lp,
D
Denii je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Kokr je blo men rečen k sm hotu ugradit plin, nerabš met nobene homologacije oz. homologirat. Drugač pa ta tvoj sistem lahko neseš na PLINEKS pa ti bojo tm ugradil, sam ti morm rečt da niso glih pocen. Men so za moj auto postavl ceno kao 1300€ use skupi, potem pa k sm hotu to ugradit mi je reku ceno 2000€. Zakaj a zato da se bom čez 2 leti vozu za pou cene? NE HVALA
lp
2000 Eur za 4 cilindričnega ?
cuteboy1988 je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Kokr je blo men rečen k sm hotu ugradit plin, nerabš met nobene homologacije oz. homologirat. Drugač pa ta tvoj sistem lahko neseš na PLINEKS pa ti bojo tm ugradil, sam ti morm rečt da niso glih pocen. Men so za moj auto postavl ceno kao 1300€ use skupi, potem pa k sm hotu to ugradit mi je reku ceno 2000€. Zakaj a zato da se bom čez 2 leti vozu za pou cene? NE HVALA
lp
ja res se ne splača vgrajevat plinske naprave v avto ker nanese preveč.Morš tud pomislit kok Km narediš z 2000€!Edin mogoč se bi splačal, če nebi blo treba kakih davkov na Co2 plačat, kateri naj bi bli čez 3 lete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost