MonoGamija je napisal/-a:Misak je napisal/-a:MonoGamija je napisal/-a:tako mi je narečje

bol slovensko pr men negre... žou

Potem pa najprej nazaj v zadnji razred osnovne šole in se še enkrat naučit vse potrebno za reševanje zaključnih testov. Potem bo šlo bistveno lažje!
misak.... čud me kako si pol razumu kaj rabm... oz iščm... taki pikolouci če nimate kšnga pametnga nasveta se prosm NE JAULITE !!!
benzo hudo... .se bom te dni oglasu pr teb.
Vem da je OFF ampak... Je moder gumbek desno pa pritisni, kdor se čuti dolžnega. Oglašam se zato, ker je tu marsikdo pripravljen pomagat ampak, če že prosiš za pomoč, se vsaj toliko potrudi, da poskusiš na približno slovenščino udarit. Sej ne rabmo dr. slovenščine, ampak sleng pa lahko izpustiš. In ja razumel sem, ker sem tudi jaz iz okolice Lj, se tut men kdaj pojavi kakšna slovnična napaka. Če pa začnemo vsi gonit svojo, pa ne vem če boš zastopu prekmurca (men se jak dosvida kad se frfa tak malo pofafulja...) al pa koga iz albanske skupnosti (majkata u pičkata)", ok? Lep jezik imamo, dajmo se vsaj potrudit ga uporabit ok? Pa nisem pikolovski, verjemi