čare je napisal/-a:Če si olja nalil preveč dvakrat odšravfaš oljni filter in zliješ ven vsebino in so ob 3 dcl olja.Na karterju ti pa ne priporočam,ker se zna zgodit da ti šravf pade iz rok in ti vse olje ven steče,po možnosti v umazano posodo.Vem da boste zdaj rekli da tok smotan ne moreš bit ampak nikol se ne ve.Lahko si še bolj.
Glede smotanosti sem mislil vijak za izpust olja ne filter.lancia hf je napisal/-a:čare je napisal/-a:Če si olja nalil preveč dvakrat odšravfaš oljni filter in zliješ ven vsebino in so ob 3 dcl olja.Na karterju ti pa ne priporočam,ker se zna zgodit da ti šravf pade iz rok in ti vse olje ven steče,po možnosti v umazano posodo.Vem da boste zdaj rekli da tok smotan ne moreš bit ampak nikol se ne ve.Lahko si še bolj.
Le zakaj bi ga moral čist odviti, razen če si res tolk smotan. Saj res umazan/masten oljni filter ti nemore zdrsniti zrok![]()
lancia hf je napisal/-a:čare je napisal/-a:Če si olja nalil preveč dvakrat odšravfaš oljni filter in zliješ ven vsebino in so ob 3 dcl olja.Na karterju ti pa ne priporočam,ker se zna zgodit da ti šravf pade iz rok in ti vse olje ven steče,po možnosti v umazano posodo.Vem da boste zdaj rekli da tok smotan ne moreš bit ampak nikol se ne ve.Lahko si še bolj.
Le zakaj bi ga moral čist odviti, razen če si res tolk smotan. Saj res umazan/masten oljni filter ti nemore zdrsniti zrok![]()
cruiser1 je napisal/-a:Vem, da sta zagotovo imela to črpalko petrola v ljubljani na Celovški (tisti mali nasproti velikega) in pa tisti na koncu Tržaške, če se pripeljež iz centra. Zelo verjetno jo imajo tudi drugi petroli. Storitev je brezplačna in lahko se komot zmeniš, da ti potegne samo deci, dva ali pa liter. Kolikor pač želiš.
Jaz sem pred kakšnimi tremi leti peljal svoj avto, da so mi potegnili cca 4dcl olja iz menjalnika, ker sem ga preveč vlil (avtomatskega menjalnika, da ne bo kdo zdaj čudno gledal kaj blebečem)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov