cuteboy1988 je napisal/-a:tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira
sasa.ivanovic je napisal/-a:zdravo rad bi da bi mi pomagali pri menjavi centralnega zaklepanja pri renaultu clio 2 l98.kupil sem prek bolhe komplet centralno zaklepanje.dobil sem modul plus 2 ključa.ker na cliotu že imam staro centralno zaklepanje na senzor pri ogledalu sem se odločil da bom kupil centralno na daljavo.toda glej ga šment ne najdem starega modula.in bi mi prou prišlo če vi mogoče veste kje bi to bilo.da ga zamenjam.
tristan01 je napisal/-a:sasa.ivanovic je napisal/-a:zdravo rad bi da bi mi pomagali pri menjavi centralnega zaklepanja pri renaultu clio 2 l98.kupil sem prek bolhe komplet centralno zaklepanje.dobil sem modul plus 2 ključa.ker na cliotu že imam staro centralno zaklepanje na senzor pri ogledalu sem se odločil da bom kupil centralno na daljavo.toda glej ga šment ne najdem starega modula.in bi mi prou prišlo če vi mogoče veste kje bi to bilo.da ga zamenjam.
Originalni modul centralnega zaklepanja je skrit za senzorjem (torej pri notranjem ogledalu). Če bi rad zamenjal sistem delovanja bo še najlažje tako, da na mesto obstoječega modula vežeš novega. Motorčki in ostalo bo ostalo serijsko, samo sprejem signala prevzame novi modul. Sodeč po velikosti novega modula bo treba narediti manjšo spremembo in sprejemnik skriti nekam v armaturko.
LP Tristan01
sasa.ivanovic je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:sasa.ivanovic je napisal/-a:zdravo rad bi da bi mi pomagali pri menjavi centralnega zaklepanja pri renaultu clio 2 l98.kupil sem prek bolhe komplet centralno zaklepanje.dobil sem modul plus 2 ključa.ker na cliotu že imam staro centralno zaklepanje na senzor pri ogledalu sem se odločil da bom kupil centralno na daljavo.toda glej ga šment ne najdem starega modula.in bi mi prou prišlo če vi mogoče veste kje bi to bilo.da ga zamenjam.
Originalni modul centralnega zaklepanja je skrit za senzorjem (torej pri notranjem ogledalu). Če bi rad zamenjal sistem delovanja bo še najlažje tako, da na mesto obstoječega modula vežeš novega. Motorčki in ostalo bo ostalo serijsko, samo sprejem signala prevzame novi modul. Sodeč po velikosti novega modula bo treba narediti manjšo spremembo in sprejemnik skriti nekam v armaturko.
LP Tristan01
misliš da je skrit tm al kaj.sej to sm tud hotu narest sm sm raj še uprašu za vsak slučaj.
Blink-182- je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira
Te je pa en oreng na*egnu
cuteboy1988 je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira
ja misli si, kamorkol sm poklicu, je bla ista cena
cuteboy1988 je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira
obcasnigledalec je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira
Montaža celotnega centralca ali samo monataža modula za daljinsko zaklepanje? Če je bila montaža celotnega sistema centralnega zaklepanja v avto z 4imi vrati, potem ni tako huda cena, je še zmeraj visoka, ampak tam za kakih 20-30€. Če je pa samo vezava modula za daljinsko zaklepanje na obstoječe centralno zaklepanje so te pa na suho in po dolgem nategnili.
Trixi je napisal/-a:Nvn kom vozite sicer tole delat.. Men so takrat ko so še bli tolarji za 10.000SIT zmontiral komplet motorčke daljinsko pa vse... Sem najprej mislo sam, pa sem si kar premislil hitro ko sem mal pregledal kaj vse treba.. Pa še to je blo da so se uni 2 dni j.bal da so not dobili
BTW tko off topic.. Rad bi kupo daljinsko zaklepanje za svojga audija ker nima. Ma centralno tko da rabim samo modul ki stane 30e kar je nič.. Mogoče kdo ve kje to prklopim ma kake slikce al je že mogoče delal? Ma pa na zrak moj avto odpiranje.
Se opravičujem da sem si sposodu temo :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov