Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

noctiferia
Nov uporabnik

Lakiranje platišč

Napisal/-a noctiferia Po mar 29, 2010 11:16 am

To so moje feltne prej bo bile barvane v original barvi ki pa se je začela luščit zato sem se odločil in jih prebarval.Pokrivna barva je od syntola mat črna sedaj pa me zanima ali jih lahko lakiram,namreč če bodo ostale take kot so se bo poznala vsaka praska zato bi jih polakiral vendar ne vem kakšne bodo izpale zato bi prosil za kakšen nasvet.
Priponke
rsz_21.jpg

Uporabniški avatar
JDTiburon
Nov uporabnik

Kraj: Šentjernej

Napisal/-a JDTiburon Po mar 29, 2010 6:37 pm

Po mojem se bo svetilo kot da imaš ogledalo gor, drugače pa ima eden moj prijatelj tud ene feltne v taki barvi in orenk laka čez pa pride mal sivkasta. po mojem sam od okolja v katerem je feltna gledana.
Včasih hitr, včasih pa počas.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Po mar 29, 2010 7:32 pm

z matirnim lakom polakiraj pa bodo take mat ostale. Če pa boš z navadnim clar lakom pa bodo take da se bodo svetile. Kar pa mislim da nočeš takega efekta.
Make my day

noctiferia
Nov uporabnik

Napisal/-a noctiferia Po mar 29, 2010 9:51 pm

Pol kupim matirni lak ter grem čez eno roko ali je treba več,pa ne bo ta lak pokal u mislih imam da bi dal malo elastika notr kaj menite.

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec To mar 30, 2010 7:48 am

Jaz sem svoje barval 10 dni nazaj, sicer na srebrno ampak vseen.
Če jih boš sam lakiral, jih moraš zelo na tenko, drugače lak hitro steče, pa vsaj 2 roki, sej boš vidu, če bo površina gladka pol je v redu. Je pa tud od laka odvisno, jaz sem moje 3x barva + 2x lak, pa so čist gladke. Sem pa prvič barval feltne tko da me je kr presenetil da je tolk dobr ratal 8)
Leva, desna, pazi KURNIK!!
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov