RobberDuck je napisal/-a:No jz bi dal tele gor:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3728882
Če je pa denar pa seveda 17". Sam pol bo treba še spustit itd...
Bi pa na tole Xsaro zelo lepo pasale 17" Alessio F1 feltne. Ena je takšna v salonu predstavljena, sam kokr vidm, je zlo mal slik gor.
15" če se le da pa ne dajat, ker ne bo bistvenga napredka v videzu.
Mesi je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:to pa so bli majstri na delu
Krom letvice ti falijo, pa odbijač bi mogo bit v celoti pobarvan.
glih ko sem krom letvice dal dol sem opazil to katastrofoce bi vedel kaj je spodaj mogoce nebi nic delal, sam tud letvice so ble nalimane tko tko
monster_d je napisal/-a:Mesi je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:to pa so bli majstri na delu
Krom letvice ti falijo, pa odbijač bi mogo bit v celoti pobarvan.
glih ko sem krom letvice dal dol sem opazil to katastrofoce bi vedel kaj je spodaj mogoce nebi nic delal, sam tud letvice so ble nalimane tko tko
v originalu niso nič lepljene, ampak samo zapeljane v tiste haklčke.
esem je napisal/-a:Mesi aka lexus02- preden tako na veliko prosiš druge za pomoč (do sedaj 8x!), povej, kako si uredil zadevo s tisto kaznijo, ki si jo želel vturiti ubogi nič krivi ženski (link do teme)! Kaj sedaj misliš o tvojem dejanju - po vseh odzivih forumašev v temi in v anketi?
Pričakujem resnico in iskrenost.
Mesi je napisal/-a:ocitno je bolje da ne prihajam vec na ta forum ker te obsodijo se predno te poslusajo
esem je napisal/-a:Mesi je napisal/-a:ocitno je bolje da ne prihajam vec na ta forum ker te obsodijo se predno te poslusajo
Stvari še vedno nisi dobro razumel! Obsodil si se samo sam - z resnim razmišljanjem, da bi kaj takega sploh storil!
Sicer pa - sedaj, ko si stvari uredil, kot je prav, ne bomo več o tem. Me veseli, da nisi naredil tiste neumnosti.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost