punto05 je napisal/-a:Ma ja, če ne počakaš 10 minut, te aibag na gobec trešči.
Sproži ga pa - kaj že ?
LP
tristan01 je napisal/-a:punto05 je napisal/-a:Ma ja, če ne počakaš 10 minut, te aibag na gobec trešči.
Sproži ga pa - kaj že ?
LP
Če narediš kratek stik s kablom, ki je vezan na kakšno elektroniko se to lahko naredi, saj se lahko kje skriva kak kondenzatorček, to pa je lahko dovolj za rahel sunek ki bo sprožil airbag. Zato npr. radio ali ure ni potrebno nastavljati če odklopiš akumloator le za nekaj trenutkov.
LP Tristan01
LukL je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:punto05 je napisal/-a:Ma ja, če ne počakaš 10 minut, te aibag na gobec trešči.
Sproži ga pa - kaj že ?
LP
Če narediš kratek stik s kablom, ki je vezan na kakšno elektroniko se to lahko naredi, saj se lahko kje skriva kak kondenzatorček, to pa je lahko dovolj za rahel sunek ki bo sprožil airbag. Zato npr. radio ali ure ni potrebno nastavljati če odklopiš akumloator le za nekaj trenutkov.
LP Tristan01
pa kak kratek stik, ? s kakšno elektroniko? na AIB grejo max 4 kabli v 2 konektorjih vsi kabli so oblečeni, konektorji zaprti... kak kondenzatorček? to mi ne bo nikol jasno, pa se stalno najde en, ki to napiše... Kolk Airbagov si že zamenjal da si najdel kondenzatorček pr airbagu?
punto05 je napisal/-a:@pskoda
Tebe pa ne matra samo elektrika.
Tudi pri ženskah imaš očitno težave.
No, s časom se bo uredilo, vsaj pri ženskah.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov