Fiat 1100
Tip motorja: 103
Številka motorja: 0000003
letnik: 1950
Pregled in ćiščenje:

Zadnji pregled:

Zamenjava ležajev in poliranje:

Sestavljen razdelilec vžiga:

Stare bate je potrebno zamenjati z novimi:

Nova pogonska ketna:

pinny je napisal/-a:zgleda bo ena zanimiva tema
drugače pa popravi malo post, ker se slike zlo mal vidijo, pa daj v prvi post samo besedilo, v drugega pa pol slike, ker slike pri prvem postu poreže stran

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Ja, prav imate @lisko, do leta 1969 je imela 101 pogonsko ketno, nato so spremenili pri fiatu v jermen in prav tako tudi v Zastavi. 1970 leta je imel tudi fiat 750 ( Abarth ) pogonski jermen. Vsak ki je hotel frizirati motor od ( nam bolj poznan "fičo") Fiata od 750ccm do 903ccm ( slednji je bolj poznan Fiat 850 sport ) je vgradil pogonski jermen namesto ketne, se je motor lažje zavrtel.
Lep pozdrav
Fan je napisal/-a:ja, mal me je že plesen načela....................hahahahahahahahahaha
Fan je napisal/-a:ja, mal me je že plesen načela....................hahahahahahahahahaha
lisko je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Ja, prav imate @lisko, do leta 1969 je imela 101 pogonsko ketno, nato so spremenili pri fiatu v jermen in prav tako tudi v Zastavi. 1970 leta je imel tudi fiat 750 ( Abarth ) pogonski jermen. Vsak ki je hotel frizirati motor od ( nam bolj poznan "fičo") Fiata od 750ccm do 903ccm ( slednji je bolj poznan Fiat 850 sport ) je vgradil pogonski jermen namesto ketne, se je motor lažje zavrtel.
Lep pozdrav
903ccm....Yugo 45Za tega pa vem da se je dobil set kjer si namesto ketne vgradil jermen....Jao jao kje so časi , ko sem še yugiča friziral...Pa se igral z nastavitvami uplinjačev, nižal glavo, podlagal ventile...
Drugač pa vse pohvale. Motor zgleda res lepo in po slikah sodeč se bo še dolgo vrtel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov