lancia hf je napisal/-a:problem je točno v tem česar še nisi naredil.
svečko je sicer zalilo...bom prečistil furgazer in upošteval vse nasvete, hvala vsem, boo videli kaj bo potem ,)hribko je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:problem je točno v tem česar še nisi naredil.
x2
ne dobi bencina........
desmodromica je napisal/-a:svečko je sicer zalilo...bom prečistil furgazer in upošteval vse nasvete, hvala vsem, boo videli kaj bo potem ,)
Kot sem zgoraj napisal: tank sem prepucal in nalil nov bencin, prav tako olje v menjalnik, iskra bi morala biti 2 cm, kar tudi je verjetno bo kondenzator v igri in elektronika pa tudi kabelčki, ker jih je napeljeval en pastir in jih je potrebno lepo zvezati. Koliko odgovorov v eni uri...vam res bencin kroži po krvožilnem sistemu =Dzundapp je napisal/-a:lahko je 1cm iskre, slab bencine ne bo vžgal in svečka bo mokra ane'

Mgajvr je napisal/-a:ponavadi se kake usedline naberejo v vplinjaču, ali pa aluminij oksidira, potrebno bo podreti vplinjač,ga očistit in ga lepo nazaj sestavit, pa ga nastavit na novo.
do zdaj sem imel podobne probleme z avtomatiki ki po 3-4 leta niso laufal.
potrebno je bilo počistit komplet vplinjač, nove cevke, in čiščenje filtra na pipici, ki pride privita na tank.
Hvala stari!cikow je napisal/-a:si rekel da si nalil olje v menjalnik??a ga je blo premalo / sploh nic?a svecka je mokra od bencina al mastna od kakega olja?lahko da je sel tudi drugi semering na strani sklopke pa ti olje vlece u karter...nevem sicer ce se lahko tle linke lepi ampak nekaj za ctx-a http://www.frcomoto.si/index.php?route= ... ctx&page=1
desmodromica je napisal/-a:Olje iz menjalnika sem spustil in nato dolil novega, ja saj jutri se bom igral s furgazerjem pa novo svečko kupil...kaj bi še moral po toliko letih, oziroma kaj je priporočljivo, da se zamenja, prečisti...da ne bo neljubih prigod?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov