čare je napisal/-a:A ja pa katere imaš za menjat sprednje ali zadnje?'je razlika v menjavi,pa poceni ploščic ne kupuj.Kupi nekaj priznanega ATE,Ferodo,Textar,TRW...
denzl_car je napisal/-a:
A bi mi lahko prosim kdo povedal, ki ima s tem izkušnje, kako se naj tega lotim in kje bi se dalo dobiti poceni zavorne ploščice - ni treba da so original za Audi in Golf 4.
TrijoAdijo je napisal/-a:Potem bo to,kar sem napisal. Ali ABS senzor ali štop stikalo oz. električne povezave. Tester bo podal točen odgovor.

Za štop stikalo ponavadi začne utripati lučka za predgretje motorja
A ja pa katere imaš za menjat sprednje ali zadnje?'je razlika v menjavi,pa poceni ploščic ne kupuj.Kupi nekaj priznanega ATE,Ferodo,Textar,TRW...
denzl_car je napisal/-a:...... kako se naj tega lotim....
ven0m je napisal/-a:
Ni razlike v menjavi.
ven0m je napisal/-a:Za štop stikalo ponavadi začne utripati lučka za predgretje motorja
x2 - je tudi mene presenetlo prvič, ampak je to indikacija pri teh modelih za nedelujoče zavorne luči ali stikalo
sašo5 je napisal/-a:denzl_car je napisal/-a:...... kako se naj tega lotim....
to spraševat po forumu![]()
![]()
kaj naj si človek misli......
ven0m je napisal/-a:
Ni razlike v menjavi.
je razlikabatek vrtiš samo zadaj, spredaj ga pa samo porineš nazaj
in to mora it na lahko, brez pretirane sile....
TRIJOADIJO:
Pa še nekaj: Če menjaš zadnje diske, se oreng najebeš, ker so butaste švabe nosilce zadnjih čeljusti privile z jebenim imbusom, do katerega je tudi tuk butast dostop, ker je samo par cm lufta med imbusom in amortizerjem![]()
In ko ti rata to švabsko pogruntavščino losat...moreš še ta butast imbus menjat.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov