simcar je napisal/-a:He he, takoj ko je csf vprašal "zakaj 180mm disk?" sem vedel da boste pogruntal, kam pes taco moli. Ja, je ena precej poceni polirka. Upam, da ne bom kaj v ksiht dobil, če mi jo raznese. Proizvajalec je neko slovensko podjetje, ne bom delal reklame, ker je niti kupil še nisem in ne vem, če bo zadeva delala kot je treba. Po specifikacijah sodeč je čisto solidna reč, 1400W, 0-3000 obratov/min, kar je sicer malo smešno, glede na to da se verjetno ne vrti pod 600 - smo jo pa priklopili in stestirali na najnižjih obratih, pa moram priznat, da se je res počasi vrtela. Tud nastavke se da menjat, edino malo težka je, skoraj 4kg, ampak sej sem borc, pa glede na to, da se ne mislim s tem preživljat, bom že zdržal.
Kar se nastavkov tiče.. verjetno tudi te dobim v Bliku?
Drugače pa malo berem forum in sem vam vsem hvaležen, ker sem veliko koristnih informacij dobil in se kar nekaj naučil, edino kar se me do zdaj še ni prijelo je, naj si kupim kvalitetno polirko za vsaj 250€. Ma ja, plan je itak tak, da bom probal ekstra nežno spolirat en manjši kos havbe in če bo čista štala, pa na brzino h ličarju. Ob priliki pa pokažem kako fotko, če bo ratalo.
Lp
simcar je napisal/-a:@csf: o Menzerni sem bral toliko dobrega, da bi takoj kupil pasto, če bi se jo dalo dobit kje v Lj. Tako sem bil pa zadnjič, lenčina kot znam bit, malo neučakan in sem kar v Bauhausu kupil najbolj fino pasto kar so jo imeli in sicer "T9 Liquid compound fine" od Turtle Waxa. A je to za kej? Mislim, a se bo dalo spolirat približno tako kot z Menzerno ali Meguiarsom, al se paste ful razlikujejo med seboj?
Lp
lenivec je napisal/-a:simcar je napisal/-a: Sem pa v Bliku kupil še plastelin, sicer jim ne bi rad delal krivice, mogoče je to standardna cena, ampak mater, 57€ za 200g gline...
Lp
upam da te ne peče... ker so te na suho nategnili.
recimo iz uk bi dobil za tak keš 1 kilo
grahovc je napisal/-a:..., samo malo glasna je, kar pa se da potrpet.
grahovc je napisal/-a:Kako je z blikom in kaj prodajajo ne vem, ker tam še nisem bil, izkušnje imam samo z tujino in trgovino glaso v trzinu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov