csf je napisal/-a:To mi da misliti zakaj imam sploh tako nizke cene
grahovc je napisal/-a:Se strinjam s tem z zgoraj napisanim kar je rekel kolega scremer. Ko berem cene po 700€ in da uporabljajo nevem kakšne oh in sploh nano tehnologije mi gre kar na smeh.. No pa še en primer kaj si nekateri ljudje mislijo o cenah..
Zadnič sem se dogovarjal za en avtomobil, cena 140€ za karavan. Dobim posmehljiv odgovor da za ta denar prav gotovo ne more biti kvalitetno narejeno in ga raje pelje v neko avtopralnico (češ so itak profesionalci..) ki za malo večjo ceno naredijo dosti kvalitetnejše kot jaz v pol krajšem času (cca 8h). To mi da misliti zakaj imam sploh tako nizke cene, če ljudje sodijo kvaliteto po ceni bom navil cene na 200€+ za isto opravljeno delo..![]()
No se pa najdejo tudi nekateri ki jim je 100€ predrago..
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:grahovc je napisal/-a:Se strinjam s tem z zgoraj napisanim kar je rekel kolega scremer. Ko berem cene po 700€ in da uporabljajo nevem kakšne oh in sploh nano tehnologije mi gre kar na smeh.. No pa še en primer kaj si nekateri ljudje mislijo o cenah..
Zadnič sem se dogovarjal za en avtomobil, cena 140€ za karavan. Dobim posmehljiv odgovor da za ta denar prav gotovo ne more biti kvalitetno narejeno in ga raje pelje v neko avtopralnico (češ so itak profesionalci..) ki za malo večjo ceno naredijo dosti kvalitetnejše kot jaz v pol krajšem času (cca 8h). To mi da misliti zakaj imam sploh tako nizke cene, če ljudje sodijo kvaliteto po ceni bom navil cene na 200€+ za isto opravljeno delo..![]()
No se pa najdejo tudi nekateri ki jim je 100€ predrago..
zakaj ti gre na smeh?
on pač ceni svoje delo na 700€.
ti pa ceniš svoj delo na 120€.
imaš pa ljudi ki "polirajo" za 50€...![]()
saj je pri avtomobilih enako.
imaš Maybach in imaš Dacio, ne morejo imeti vsi enakih cen.
406 je napisal/-a:rabil bi nasvet..do sedaj sem uporabljal od automagica izdelke. zdaj bi rad presaltal na menzerno.
imam AM se za eno poliranje samo gobica mi je slaba,rabim novo.pa nebi rad kupoval od am ce bom presaltal na druge paste. pa me zanima ce je kul ce kupim od menzerne ali 3m tampon,pa jo uporabim pri am pastah..itak samo srednjo,fina je se dobra od am.
aja drugace pa jaz racuna 100€ pa ni napol narejeno..je se prevec narejeno glede na to koliko racunam,pa da imam AM izdelke,pa se da mora biti v vecina primerih v enem dnevu narejeno.
do sedaj so bili vsi zadovoljni..ce pa nebi pa bi jim rekel naj dajo 200€ pa bo v piko narejeno..ja mas pa folk k za 50€ polira..sam to je pac sam fina pasta pa vosek..tok da se šajna do prvega ali drugega pranja
rabil bi nasvet..do sedaj sem uporabljal od automagica izdelke. zdaj bi rad presaltal na menzerno.
imam AM se za eno poliranje samo gobica mi je slaba,rabim novo.pa nebi rad kupoval od am ce bom presaltal na druge paste. pa me zanima ce je kul ce kupim od menzerne ali 3m tampon,pa jo uporabim pri am pastah..itak samo srednjo,fina je se dobra od am.
Scremer je napisal/-a:Torej, poliranje ...
Cene so res mal hude za naše razmere, ampak 150 € za moj avto, če potem izgleda tako kot mora, ni veliko. Mi je v končni fazi vseeno če gor nameže samo ultrafinoseksivrhunsko mažo in nič ne polira. Če avto po opravljeni masaži zgleda tipi topi in zdrži ob pravilnem pranju vsaj ene pol leta sem zadovoljen.
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Scremer je napisal/-a:Torej, poliranje ...
Cene so res mal hude za naše razmere, ampak 150 € za moj avto, če potem izgleda tako kot mora, ni veliko. Mi je v končni fazi vseeno če gor nameže samo ultrafinoseksivrhunsko mažo in nič ne polira. Če avto po opravljeni masaži zgleda tipi topi in zdrži ob pravilnem pranju vsaj ene pol leta sem zadovoljen.
kakšno ceno bi ti potem postavil za takšen avtomobil kot je BMW X5?
za 3 dni poliranja in čiščenja...
http://www.zankoc.si/forum/viewtopic.php?f=23&t=98
verjetno mu ne boš računal 50€?![]()
150€ za 3 dni dela pa se mi tudi ne zdi dovolj...
406 je napisal/-a:ja sej moj namen je it na menzerna paste..samo bi se prvo rad telih znebil..nekaj malega je se ostalo..za kaksen avto..ja bc2 uporabljam pa na koncu banana vosek..
se da tampone dobit v kaksni trgovini..lj,kr...ali preko tebe csf
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost