Morda kdo ve kje v Lj. je kakšna trgovina, kjer se da kupiti material za poliranje, in da je prodajalec voljan svetovati glede nakupa?
Hvala za odgovore.
LP
Nič od tega, kar ti je uporabnik pred menoj naštel.
Če te karkoli zanima okoli avtokozmetike imaš za to odprto temo. Imaš pa tudi uporabnike na forumu, ki se z poliranjem ukvarjajo in ti bodo znali svetovati.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
tega smo že tok (oz vsaj jaz sem) napisal o temu da bom kmalu knjigo izdal. Malo pobrskaj po forumu, povej točno kaj rabiš, za koliko denarja, kontaktiraj CSF-ja, zapelji se od mavrice, silcota, glaso v trzinu.. najcenej bo če naročiš iz UK (seveda odvisno kaj rabiš).. če te še kej zanima lahko tle pišeš ali na privat kakorkoli že pomagal ti bomo da dobiš vse kar rabiš