Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

TypeR in Victoriawax

Napisal/-a seat Po jun 21, 2010 12:57 pm

Torej fantje svoji CTR-ki,ki sem ji prvič privoščil plastelinjenje in pa en malo boljši vosek od Victoriawax-a
Torej CSF je tko videl avto v kakšnem stanju je bil prej in tudi neki slik imam od stanja prej/potem
Torej pred čiščenjem je bil avto takšen:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Nato pa je sledilo običajno pranje z avto šamponom od Meg in sicer golden glass
In kasneje sem avto prvič obdelal z plastelinom,ki pa še ni bil tako zelo umazan
Po končanem plastelinjenju sem avto še enkrat opral in barvo osvežil z fino polituro od meg MEG #82
Ker še vedno nekako nisem prišel do polirnega strojčka sem zadevo delal kar na roke in zadeva ni tko slabo izpadla.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Nato pa je sledil še nanos voska in sicer je vosek od victoriawax in nastalo je tole....
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Gume sem namazal na zadnje,ker sem premikal avto ven/noter in so vedno bile malo prašne tko,da prilagam sliko avta z namazanim gumami,ker prej sem jih namazal a so kasneje s5 dobile malo praha gor,ker očitno se prah dokler namaz ni čisto suh kar lepi na gume :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Hvala CSF-u za plastelin in vosek a naslednjič štartam na nanowax :).
Naslednjič bom uporabil še par zadev namenjenih prav rdečim avtom in pa nanowax,ki naj bi sodeč po tujih forumih in po slikah uporabnikov naredil super končni izgled.A zaenkrat je tale victoriawax naredil kr soliden izgled.
Če katerega zanima kako mi odteka voda :) lahko naložim gor tudi filmček,ki pa trenutno še čaka na odobritev na youtubu :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po jun 21, 2010 1:39 pm

bi mogu kako bl detajlno sliko narest ko je avto lih opran, ker razlika med prej k je bil avto prašn pa sedaj je res očitna :). Se lepo šajna ni kj :)
Dvorišče pa čimprej asfaltirat al pa tlakovce položt 8)

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Po jun 21, 2010 2:37 pm

se da ta nanowax tud pri csf-ju dobit in kateri proizvajalec ga izdeluje? drugače je pa odlično to ispadlo. res zgleda super :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po jun 21, 2010 2:51 pm

@fantom,da ta vosek,ki ga izdeluje NANOLEX se da dobiti pri CSF-u,ki je postal tudi uradni zastopnik za to znamko in ima vse njihove proizvode,ki so glede na izvaje in slike po tujih forumih zelo dobro obnese.A mu ga je takrat ko sem bil pri njem žal zmanjkalo bom pa naslednjič definitivno vzeli nanolex-ov vosek.
Mater zj bi mi pa CSF lahk kak popust dal k mu delam reklamo :) al pa kak vzorec dal,da bi se mal z njim igral :lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov