Miholl84 je napisal/-a:Sicer lahko da se motim ampak ce delas zgolj z ekscentricno masino potem je jasno zakaj ti praske delajo tezave. Ker jaz z ekscentrom nisem prisel ama nikamor, ga prodal in kupil rotary, kar je popolnoma spremenilo zgodbo (profi rotary-zaradi navora).
Ja ce se resno bavis s poliranjem, rabis xxx razlicnih past. Mene so voski,paste,cunje,masine in vse ostalo kar rabis prislo krepko preko 2k eur...pa se vedno polno stvari manjka![]()
Ampak ko nabavis mas za kar nekaj vozil...
mmulej je napisal/-a:Miholl84 je napisal/-a:Sicer lahko da se motim ampak ce delas zgolj z ekscentricno masino potem je jasno zakaj ti praske delajo tezave. Ker jaz z ekscentrom nisem prisel ama nikamor, ga prodal in kupil rotary, kar je popolnoma spremenilo zgodbo (profi rotary-zaradi navora).
Ja ce se resno bavis s poliranjem, rabis xxx razlicnih past. Mene so voski,paste,cunje,masine in vse ostalo kar rabis prislo krepko preko 2k eur...pa se vedno polno stvari manjka![]()
Ampak ko nabavis mas za kar nekaj vozil...
Delam z excentrično ja......kje bi se pa rotary dobl?
Pač k sm začela s poliranjem, so mi svetovali excentrično, zato sm jo tut nabavla.....
Jah kok se resno ukvarjam.....v bistvu začela pred cca 5-6 leti, zdej je pa vsako leto več avtomobilov, še vedno nism obupala......je pa res da sm se držala samo Maxolna (več kot 10 past) in trenutno spoznavam tudi druge paste in pač polnim svojo zbirko....sem pa tut sama vložila že tok enga denarja notr, da je joj in ravno zaradi vsega tega, predvsem pa zaradi veselja, hočm izpopolnt svoje zmogljivosti u nulo.....in morm rečt da je kle na forumu tok koristnih stvari, da šele zdej spoznavam, kolk morm še dodelat.......kot prvo se morm naučit uporabe plastelina, tko da me tut to zanima, kje se da dobit?
LP
lenivec je napisal/-a:če hočeš napadat lak v žalostnem stanju je excentrična prenežna. oziroma porabiš doooosti preveč časa.
drugače si pa malo še preberi detailing world. je en apr dobrih vodičev glede obratov in potek razpada abrazivnih delcev v pasti itd.
uporabila sem najprej 3M grobo pasto (zelen zamašek)+trdo gobico, nato sem nadaljevala z Maxolen 5000 in trdo gobico.....AMPAK praske ne grejo ven.....v večini jih je v laku zaradi pranja v avtopralnicah, in do sedaj sem še vedno vse spravila ven, tukaj pa ne...tko da me zanima kakšne izkušnje imate kaj ostali?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov