Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

RxTadej
Nov uporabnik

Napisal/-a RxTadej To apr 24, 2007 1:05 pm

Brouky je napisal/-a:
touran je napisal/-a:
RxTadej je napisal/-a:Moj foter je pred kratkim tut kupo kar neki wap (neka čudna znamka) in pere presenetljivo dobro. Tako da ti priporočam da kupiš, odločit se pa morš sam. :-P

Kaj pa pišeš WAP kr neki. To je vrhunska firma.

sj ni mislu wap kor firma ;) pomojem... :D

Res je, nisn mislo wap kot firmo ampak nasploh visokotlačne čistilce. Se opravičujem :D

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To apr 24, 2007 2:37 pm

Moj foter je enkrat prinesel domov tole zadevo od Black&Decker-ja, pa smo ga takoj nazaj nesli, ker je samo ropotal, curek vode je bil pa cisto svoh :roll:

Najprej smo imeli Kaercherja (cena okoli 120 - 130€), pa je delal dve leti (doma peremo skoraj vsak teden 4 avtomobile). Ko je spustil duso, smo kupili tale Black&Decker-jev izdelek, ki smo ga takoj nesli nazaj in raje kupili se en enak Kaercher kot smo ga imeli na zacetku. Ta je na zalost delal le par mesecev in potem izdihnil! Sedaj je na popravilu, ker je se garanciji, ampak smo kjlub temu kupili se enega... tokrat malce drazjega (250€) ki ze kaksen mesec veselo ropota!

LP

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To apr 24, 2007 2:57 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:Lavor zgleda ok,

Max Pressure: 145 bar, 2100 psi
Max Delivery Rate: 450 ltr/h
Max Temp: 90°C
ABS Power: 2300 W

Features

Double motor (pump and burner)
Three high durability steel pistons, aluminium pump head with built-in (seat interchangeable) by-pass valve
Vertical burner with high thermal efficiency steel coil
AUTOMATIC STOP System
Detergent built-in tank for direct suction
Safety valve
Burner regulator and optimised combustion
£748 oz. £565

Tega imamo v službi in odlično služi svojemu namenu.
Doma imam pa nekoliko manjšega 2100W,120 bar Lavor ''wap'' in prav tako še ni bilo nobenih problemov in tudi dovolj je močan.

MaRko81
Novinec

LAVOR RIO visokotlačni čistilec-problem

Napisal/-a MaRko81 Pe okt 08, 2010 5:36 pm

Da ne odpiram nove teme....stara tema...problem pa sledeč. Doma imam točno tale Lavor RIO in mi je že drugič crklno gretje vode! Najprej, ko sem začeu prat avto je delal brez problemov, topla voda...potem pa kr neki fajn počl, beu dim...pol pa nič, sam narahlo se kadil iz auspuha na temle RIOtu.... Na servisu računajo 100€, pa me zanima, če je kdo imel podoben problem...pa kak se stvari doma lotit (baje da je takrat menu nek filter zraka, pa dizo - 100€ :roll: ) Hvala za pomoč
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost