Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

scuba
Novinec

Kraj: Turnišče

Zaščita feln

Napisal/-a scuba Pe nov 05, 2010 9:33 pm

Imam vprašanje kako bi lahkjo zaščitil rabljene felne ki so ža malo rjave. Kupil sem ferosan s katerim bom odstranil rjo zdaj pa me zanimna kako naj prebarvam oz.s čim naj prešpricam felno da bo zasščitena od soli in da bo zdržala vročino od zavor. So pa jeklena platišča.

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Re: Zaščita feln

Napisal/-a Scremer So nov 06, 2010 9:19 pm

scuba je napisal/-a:Imam vprašanje kako bi lahkjo zaščitil rabljene felne ki so ža malo rjave. Kupil sem ferosan s katerim bom odstranil rjo zdaj pa me zanimna kako naj prebarvam oz.s čim naj prešpricam felno da bo zasščitena od soli in da bo zdržala vročino od zavor. So pa jeklena platišča.

Tole pa ni ravno za pod avtokozmetiko... Vsekakor pa moraš platišča dobro očistit in prebarvat z barvo. Za ferosan sem že slišal vendar nisem nikoli uporabljal, tako da ne vem točno kako deluje. A logika mi pravi, da se boš rje moral lotiti tudi s kako drateno krtačo in brusnim papirjem.

lp

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Re: Zaščita feln

Napisal/-a fantom Ne nov 07, 2010 12:20 am

dobro očisti platišča , po možnosti speskaj ali pa saj rjo dobro pobrusi. zaščiti jih z grundirno barvo pol se pa odloči ali bodo črne barve ali srebrne. v tem primeru bi jih kar z cink sprejem pobarval.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov