MBtouran je napisal/-a:Sam sem gledal prejšnji teden prispevek o najdražjem pranju avta, ki ga izvaja nek Britanec. Pranje stane 9.000 €, rihta ga pa kar dober mesec. Uporablja, čistilno peno, nato visokotlačni sušilec, pranje z rokavico iz merino volne (metoda dveh veder), avto osuši z mikro krpami. Nato pa sledijo raznorazni premazi od carnuba voska do nanopremazov ipd.
Torej če bi zadeve, o kateri je toliko govora bile res tako ah in oh bi verjetno bile v uporabi pri takšnih mojstrih.
gecco je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Sam sem gledal prejšnji teden prispevek o najdražjem pranju avta, ki ga izvaja nek Britanec. Pranje stane 9.000 €, rihta ga pa kar dober mesec. Uporablja, čistilno peno, nato visokotlačni sušilec, pranje z rokavico iz merino volne (metoda dveh veder), avto osuši z mikro krpami. Nato pa sledijo raznorazni premazi od carnuba voska do nanopremazov ipd.
Torej če bi zadeve, o kateri je toliko govora bile res tako ah in oh bi verjetno bile v uporabi pri takšnih mojstrih.
9000€ pa glede na naštete stvari izgleda isto kot to kar počnejo ostali...kaj je res toliko učinka in denarja v tehnologiji voskov/premazov?
matej1357 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Sam sem gledal prejšnji teden prispevek o najdražjem pranju avta, ki ga izvaja nek Britanec. Pranje stane 9.000 €, rihta ga pa kar dober mesec. Uporablja, čistilno peno, nato visokotlačni sušilec, pranje z rokavico iz merino volne (metoda dveh veder), avto osuši z mikro krpami. Nato pa sledijo raznorazni premazi od carnuba voska do nanopremazov ipd.
9000€ pa glede na naštete stvari izgleda isto kot to kar počnejo ostali...kaj je res toliko učinka in denarja v tehnologiji voskov/premazov?
http://www.youtube.com/watch?v=6LSle_WgexQ
v sloveniji je že 200€ predrago..
Ko je bil csf pri meni, ga je vsak čudno gledal, ko je porabil pol dneva za 'avto oprat'...
grahovc je napisal/-a:Ampak drugje se to da, v sloveniji je že 200€ predrago..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov