Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Re: POLIRANJE BY POLIRKO ( C MAX )

Napisal/-a LaMike Če sep 15, 2011 10:33 am

Odlično zrihtano. ;)
"this is so euro its asian" by Sam B.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če sep 15, 2011 2:12 pm

Super zrihtano! 8)

ridder
Novinec

Napisal/-a ridder Če sep 15, 2011 8:55 pm

preprosto odlično ;)

CAPONE___
Nov uporabnik

Napisal/-a CAPONE___ So sep 17, 2011 3:57 pm

nemoreš da verjameš :)

volja do dela,a :)

SVAKA ČAST :) :)

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol So sep 17, 2011 4:10 pm

kontakt ? lahko na zs

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny So sep 17, 2011 10:38 pm

Se mi zdi da si nekje za ac doma :D. Dj mi nekej reč k vidim da uporablaš za plaatiko pa gume AutoMagic Magic Dresing in super dress it, če si že kdaj uporablu od wolf-a unga vraga za gumo pa plastiko mazat, kaka je recimo primerjava z tem od automagioca? Razen razlike v ceni :D, kaj bolj obstojno, se sveti, mastno ni mastno pa tko me zanima če si mel slučajn kdaj kako primerjavo.
Drugače pa nice work :)

tozi33
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a tozi33 Ne sep 18, 2011 10:32 am

Super dresit je mat premaz za plastiko in moram reči, da sem z njim zelo zadovoljen. Magic dresing pa je svetleč in vodoodporen premaz za gume in zunanjo plastiko, če pa ti je všeč svetleč izgled notranjosti, ga lahko uporabljaš tudi za notranjost avtomobila. Od wolfa pa še nisem uporabljal, tako, da ti ne morem povedati, kakšna je primerjava, bom pa v kratkem probal, ker Magic dresing se mi zdi, da ima kratko obstojnost, sploh na gumah.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne sep 18, 2011 6:02 pm

isti občutek pri wolfsu mam js za gume in zunanjo plastiko, po enem dežju se skor nč več ne vidi da so sploh ble mazane, kr neke sive postanejo, no sm zdj nekej chemical guys-ov naročau, pa da vidim razliko :D

tozi33
Nov uporabnik

Napisal/-a tozi33 Ne sep 18, 2011 6:18 pm

Jaz razmišljam, da bom počasi prešaltal na vse izdelke od Meguiarsa. Paste sem že zamenjal skoraj vse in sem z njimi zelo zadovoljen, prav tako vosek in sealant. Ko bom naslednjič naročal, pa bom vzel še njihove premaze za plastiko in gume in čistila za notranjost avtomobila.

Uporabniški avatar
csf
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a csf Po sep 19, 2011 9:02 am

isti občutek pri wolfsu mam js za gume in zunanjo plastiko, po enem dežju se skor nč več ne vidi da so sploh ble mazane, kr neke sive postanejo, no sm zdj nekej chemical guys-ov naročau, pa da vidim razliko :D

V praksi zdrži cca 14dni na gumah in plastiki, bodi pozoren na pripravo preden plastike in gume namažeš, namreč če predhodno ne očistimo umazanije s gume in plastike dejansko nanašamo premaz na umazanijo in posledično bo s prvim dežjem, premaz spran s površine in odstranjen. Drugi pomemben podatek pa je da je Wolfs black out univerzalni premaz za gume in plastike, v kolikor želiš najdaljšo obstojnost potem moraš uporabljati posebaj izdelek amo za plastike in samo za gume. Npr Chemical guys new look trim gel za plastike in C6 hyper coat za gume, če pa iščeš univerzalni namaz s strani Chemical Guysa potem uporabi V.R.T premaz.
EAT-SLEEP-DETAIL

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Po sep 19, 2011 10:33 am

Sej če je lepo vreme bi verjetn še dlje zdržalo, sm dlje pr men skor ne zdrži, k nekje na dva tedna sigurno avto operem :D. Drgač pa avto prvo vedno dobro operem z šamponom, gume pa še z tako trdo sirkavo krtačo podrgnem, tak da bi zihr mogla it svinarija dol :D.
New look trim gel sm si naroču nekak za gume, ker pač tam tudi piše prvo da je za gume, za plastiko sm si pa naroču od Valet Pro-ja Trim Glitz, zdj mo pa vidl kuko pa kj se bo obnesla kaka stvar, pol pa če ne bo to to :D, bom pa tko naredu k si ti reku :mrgreen:.

Uporabniški avatar
csf
Stalni uporabnik

Napisal/-a csf Po sep 19, 2011 11:56 am

New look trim gel sm si naroču nekak za gume, ker pač tam tudi piše prvo da je za gume

Ko napišejo za gume mislijo tiste okoli vrat :mrgreen: za "navadne gume" ga pa preveč porabiš, pazi pri aplikaciji da ne nanašaš prveč na debelo+na koncu s mikrokrpo pobriši odvečen materijal
EAT-SLEEP-DETAIL

tozi33
Nov uporabnik

Re: POLIRANJE BY POLIRKO ( MEGAN KUPE )

Napisal/-a tozi33 So sep 24, 2011 9:11 pm

Pa še eden od malo lažjih projektov. Lažji zaradi barve avta, pa čeprav je bil avto kar zanemarjen je bil lak še v dobrem stanju, tako, da je zadostovalo pranje, čiščenje laka s plastelinom in pa poliranje z Menzerno 85re5. Za zaščito pa sem uporabil Wolf's WP 0NT Body Wrap nano premaz. Ko je stranka prišla po avto, ni mogla verjeti, da se bolj sveti, kot pred dvema letoma, ko je bil nov.
Še nekaj slik in lahko tudi sami ocenite.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
csf
Stalni uporabnik

Re: POLIRANJE BY POLIRKO (MEGANE COUPE )

Napisal/-a csf Po sep 26, 2011 1:18 pm

Ni ga čez Wolf's Body wrap na belem avtu :DDD
EAT-SLEEP-DETAIL
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost